sponsor bulduk! | " /> iyibilgi özel" /> sponsor bulduk! | "/> iyibilgi özel"/>

En Sıcak Konular

Kemal Unakıtan’a sponsor bulduk!

19 Eylül 2008 15:28 tsi
Kemal Unakıtan’a sponsor bulduk! Meclisteki saç ektirme modasına uymaya karar veren, ancak, "Ben maliye bakanıyım, para vermem, sponsor olursa ektiririm" diyen Kemal Unakıtan’ın saç ekimi sponsoru iyibilgi’den…iyibilgi özel

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile CHP lideri Deniz Baykal’ın fotoğrafının sırrıyla birlikte, meclis gündemindeki ‘gizli’ bir konu da ortaya çıktı: Vekiller saç ekimi için sırada… Söğüt’teki Ertuğrul Gazi şenliklerinde Gül ile Baykal’ı güldüren ve o fotoğrafı verdiren Mehmet Sevigen, yalnız değilmiş meğer… 11 milletvekili daha saç ektirmiş.

3 aylık seanslar halinde saç ekim kliniğinin yolunu tutan milletvekilleri, 3 - 10 seansla saçlarına kavuştu. İşte saç ektiren milletvekilleri: Mevlüt Akgün (AKP), Necati Çetinkaya (AKP), Egemen Bağış (AKP), Nevzat Doğan (AKP), Zeyid Aslan (AKP), Vahit Kiler (AKP), Mehmet Durdu Kastal(AKP), Mehmet Sevigen (CHP), Süleyman Turgut (AKP), Hüseyin Bayındır (CHP) Muharrem İnce (CHP).

Ancak biri var ki, saç ektirmeyi düşünse bile, “Para vermem” diyor. Yani birilerinin kendisine sponsor olmasını istiyor. Biz de iyibilgi olarak, Maliye Bakanımız Kemal Unakıtan’ı yormayalım dedik, ona sponsor bulduk. Bununla da yetinmedik, saç nasıl ekilir, kendisinin sponsorla yaptırmak istediği operasyonun maliyeti nedir, hepsini öğrendik. Aslında herkes pek bir hevesli. Ama seçim Unakıtan’ın…

Transmed Pazarlama Müdürü Zeynep Türkmen: Biz Unakıtan’a sponsor olmayı düşünebiliriz. Ne zaman isterse gelsin, bekleriz. Kendisine saç ekeriz.

Saç ekiminde iki teknik vardır. Ancak önce kişinin saç nakli için uygun olup olmadığına bakarız. Eğer uygunsa, bir kamera ile saç incelenir, bazı kökler alınıp diğer bölgelere nakledilir.

İki yöntem vardır; Kökler şerit halinde alınıp kopyalanır; ya da tek tek alınır. İlkine FUT, ikincisine FUE yöntemi denir. Bunlar cerrahi müdahalelerdir. FUT ile iki kulağın arasında iz kalır.

Fiyatlara gelince… 1500 ile 3000 Euro arasında değişir.

Marmara Hair Sağlık Uzmanı ve Müdürü Aysun Işık: Tabii ki sponsor olabiliriz. Ama her hastaya saç ekimi uygulanmaz. Eğer saçları yeterli ise uygulama olur. Her hastada da aynı sonuç elde edilmez. Ama buyursun gelsin tabii..

Lokal anestezi ile 3-5 saat süren bir cerrahi müdahale. İşlem sonrası kişiler normal hayatlarına geri dönerler. Ekilen saçlar asla dökülmüyor. FUT 1500-2500 Euro arasında değişiyor.

FU ise kök başına 1.5 Euro.

Saç Ekim Türkiye Genel Koordinatörü Fatoş Can: Bakanımıza sponsor olmayı tabii ki düşünürüz. Neden düşünmeyelim. İstediği zaman gelebilir. Gelirse çok seviniriz. Benim ekibim mecliste 4-5 vekile saç ekti. Bu konuda bize güvenebilir.

www.iyibilgi.com özel Seda Baştuğ



Bu haber 1,071 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,671 µs