En Sıcak Konular

Bakan Çelik'i şok eden tepki!

13 Ağustos 2008 16:32 tsi
Bakan Çelik, Şehit Er Atsen'in ailesinde taziyede... Herşey normal giderken bir vatandaşın sözledikleri herkesi şaşırttı!

Erzincan'ın Kemah ilçesinde mayınlı saldırıda hayatını kaybeden dokuz askerden şehit er Murat Atsen'in ailesine taziyeye giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e burada elinde Türk Bayrağı olan Ahmet Öztürk isimli vatandaştan tepki geldi.

Şehit Er Murat Atsen'in Merkez Yıldırım İlçesi Ortabağlar Mahallesi Ural Sokaktaki evine bu sabah taziyeye giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yıldırım Belediyesi tarafından sokakta kurulan çadırda, Şehit Er Murat Atsen'in babası Yılmaz Atsen'e başsağlığı diledi. Vatandaşların da ellerinde Türk Bayraklarıyla bulunduğu çadırda, isminin Ahmet Öztürk olduğu öğrenilen bir kişi Bakan Çelik'e, "Yazıklar olsun. Hep bizim evlatlarımız orada harcanıyor. Vaat ediyorsunuz. Söz veriyorsunuz, tutmuyorsunuz. Yazıklar olsun sizlere" diye bağırdı. Öztürk'ü vatandaşlar güçlükle sakinleştirirken, Bakan Çelik, sessiz kalmayı tercih etti.

Daha sonra şehit ailesine "Metin olalım, sağduyulu olalım, ağlamayalım. Bu çok şerefli bir ölüm" diyen Bakan Çelik'e Şehit Babası Yılmaz Atsen, "Ben yıkılmadım. Dimdik ayaktayım. Onlarda kıl kadar insanlık varsa bu işten vazgeçsinler. 19 yaşımda bir oğlum daha var. Onu da askere göndereceğim. Ancak başka babalar yanmasın" diye konuştu.

Bakan Çelik, Şehit Er Murat Atsen'in halası Saliha Arat'ın zaman zaman fenalaşması üzerine kolonya ikram ederek, sakinleştirmeye çalıştı.

AA



Bu haber 740 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,458 µs