En Sıcak Konular

GS-S.Bükreş/Partizan-FB İşte 11'ler

13 Ağustos 2008 11:12 tsi
Türkiye'yi Devler Ligi'nde temsil eden G. Saray ve F.Bahçe, bugün 3. ön eleme turu ilk maçlarını oynayacaklar. Kim kiminle nerede saat kaçta oynayacak?

13 Ağustos 2008 11:08
Sahasındaki maçta avantajlı bir skor almayı hedefleyen sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle Ümit Karan, Orkun, Linderoth, Aydın, Mehmet Güven, Uğur ve Serkan oynamayacak. Sakat Kewell'in ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

Hakem: L. Duhamel (Fransa)
Stat: Ali Sami Yen
Saat: 21.15
Yayın: D-Smart

Geçen sezon çeyrek final oynadığı Şampiyonlar Ligi'ne yine kalmayı hedefleyen F.Bahçe, ön eleme 3. tur ilk maçında bugün Sırbistan'ın Partizan takımıyla deplasmanda karşılaşacak. İlk maçta avantajlı bir sonuç elde etmeyi amaçlayan sarı-lacivertli takımda Maldonado kadroda yer alırken Kezman yine 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Hakem: C. Thomson (İskoçya)
Stat: Partizana
Saat: 22.00
Yayın: D-Smart 7. Kanal

Galatasaray ve Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarına bugün çıkacaklar. Galatasaray İstanbul'da Steaua Bükreş'i ağırlarken, Fenerbahçe Sırbistan'da Partizan'ın konuğu olacak.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 3. ön elemeden itibaren katıldığı organizasyondaki ilk sınavını Steaua Bükreş karşısında İstanbul'da verecek.

Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden katılan ve bu turda Macaristan'ın MTK Budapeşte takımını eleyen Fenerbahçe ise Sırbistan'ın Partizan takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY-STEAUA BÜKREŞ

Günün ilk heyecanı Ali Sami Yen Stadı'nda başlayacak. Tarihinde 10. kez Devler Ligi gruplarında mücadele etmek isteyen son şampiyon Galatasaray, Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla evinde karşılaşacak.

Saat 21.15'te başlayacak ve Fransa Futbol Federasyonu'ndan Laurent Duhamel'in yöneteceği karşılaşma D-Smart 41. kanaldan (DSpor) canlı yayınlanacak.

Tarihinde Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde hiç kaybetmeyen Galatasaray, rövanş öncesi İstanbul'da avantajlı bir skor elde etmeyi planlıyor. Hazırlıklarını Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan antrenmanla  tamamlayan sarı-kırmızılı ekipte tek sıkıntı sakat oyuncuların çokluğu... Ümit, Linderoth, Kewell, Orkun, Aydın, Mehmet Güven, Uğur ve Serkan'ın ardından Portekizli defans oyuncusu Meira da soğuk algınlığı nedeniyle son çalışmaya katılmadı.

GALATASARAY'IN 11'İ

Galatasaray'ın Steaua Bükreş karşısına, Aykut, Sabri, Meira (Emre Güngör), Servet, Hakan Balta, Arda, Barış (Hasan Şaş), Mehmet Topal, Ayhan, Lincoln ve Nonda 11'i ile çıkması bekleniyor.

STEAUA BÜKREŞ'İN 11'İ

Plesan, Emeghara ve Szekeley gibi oyuncuları sakat olan rakip Steaua Bükreş'in ise Galatasaray karşısına, Zapata, Golanski, Ghionea, Radoi, Nesu, Nicolita, Petre, Lovin, Neaga, Moreno ve Bernhardt muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

PARTIZAN - FENERBAHÇE

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Macar ekibi MTK Budapeşte'yi eleyen Fenerbahçe ise, 3. ön eleme turu ilk maçında FK Partizan'a konuk olacak.

Partizan Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Alexander Thomson'un yöneteceği mücadele D-Smart 7. kanaldan naklen yayınlanacak.

Geçen yıl çeyrek finale kalarak büyük başarı elde ettiği Şampiyonlar Ligi'nde 6. kez gruplara kalmayı hedefleyen Fenerbahçe'de, kritik maç öncesi son antrenmanda Selçuk'un sakatlanması moralleri bozdu. Bu oyuncunun yerine Şilili Maldonado'nun forma giymesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN 11'İ

Sırbistan'a kazanmak için geldiklerini açıklayan teknik direktör Luis Aragones'in bugünkü maçta sahaya süreceği muhtemel 11 ise şöyle; Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Maldonado, Kazım, Alex, Uğur, Semih ve Güiza.

HABER 7-NTV



Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,913 µs