En Sıcak Konular

İbo: Çok dengesiz bir adam

5 Ağustos 2008 15:45 tsi
İbrahim Tatlıses, önceki gün vefat eden yakın arkadaşı Osman Yağmurdereli'nin hastalığı ile ilgili iddialar ortaya atan yazara ağır yüklendi. Bakın o yazar kim...

İbrahim Tatlıses, önceki gün vefat eden yakın arkadaşı Osman Yağmurdereli’nin hasta olmadığını bunu reklam malzemesi olarak kullandığını iddia eden hangi yazarı lanetledi!...

İbo Show programının bu haftaki bölümünü Osman Yağmurdereli’ne ithaf eden ve onun sevdiği şarkıları seslendiren İbrahim Tatlıses, sert çıkışları ile de dikkat çekti.

Önce terör konusuna değinen İbrahim Tatlıses, geçen haftaki programı sırasında Güngören’de yaşanan bombalı saldırılar nedeniyle programını erken bitirdiğini, buna karşın bazı yayın organlarında aleyhine yazılar yazıldığını söyledi. Tatlıses, bu tür yazıları kınadığını, bu tür yazılar yazanların programını izlemeden yazdığını belirtti.

Tatlıses, basında terör örgütü PKK’ya yardım ettiği yönünde çıkan haberlere de yalanlama niteliği taşıyan terör karşıtı şu ifadelerde bulundu:

"Biz teröre hiçbir zaman kucak açmadık. Her zaman karşı durduk, ben doğduğumdan bugüne... Ben en az 20 senedir terör diye biliyorum. Ondan öncesinde ben bilgi sahibi değildim. Burada bir terör varsa o teröre biz karşıyız. Alkışlamak gibi bir niyetimiz hayatımız boyunca olamaz. Alkışlayacağım gün nefesimin tükeneceği gün olsun."

AYKUT IŞIKLAR’I LANETLEDİ

Tatlıses, ismini vermeden Bugün yazarı Aykut Işıklar’a yüklendi. Işıklar, geçen yıl Osman Yağmurdereli’nin hasta olmadığını bunu reklam malzemesi olarak kullandığını iddia etmişti. Işıklar’a yönelik sert ifadelerde bulunan İbrahim Tatlıses, şu sözleri sarf etti:

"Bir kişi, buradan o kişinin ismini de seve seve vereceğim. Lütfen herkes o kişiyi de bilsin. Zaten bugün internet sitelerinde de vardı. Bana göre o adam çok dengesiz bir adam. Bir gün kavga ettik, o kavgamızı 15 şekilde anlattı. Yaa ona abi diyorum çünkü benden yaşlı. Adam teşhis konmuş tabipler, doktorlar böyle demiş. Sen diyorsun ki bunu halkı kandırmak için söylüyor. Böyle bir yazıyı yazmakla ne kazandın, şimdi ne kaybetti, ne oldu şimdi? Sana saygı duyuyorum, çünkü insansın. Yaradan diyor ki, insana saygı duyacaksın. İsmini vereceğim dedim ama vermiyorum. Herkes ismini biliyor. Herkes seni lanetliyor biliyor musun? Benim arkadaşım olmana rağmen ben de seni lanetliyorum."

İŞTE 29 OCAK 2007 TARİHLİ AYKUT IŞIKLAR’IN YAZISI

Yağmurdereli, göster raporları bitir dedikoduyu
Son günlerde herkesin dilinde dolaşan bir dedikodu var. Yapımcı Osman Yağmurdereli kumarda servetini kaybedince sarılık oldum diye ortadan kaybolmuş.

Oysa kanser tedavisi sırasında saçları dökülürmüş... Ameliyat da olmamış. Bu nasıl pankreas kanseri imiş falan filan... Gelin taa en başına gidelim. Dedikodunun öyküsüne... Üç ay kadar önce bir müzik yapımcısı anlattı. Bu alemi iyi tanıyan, alemin de iyi tanıdığı bir yapımcı... Yazılsın diye değil, duyduğu için anlattı. Haber kaynakları çok sağlammış. Dinledikten sonra ’uydurmuşlar’ deyip konuyu değiştirdim. İnanın o dakikada unuttum. Geçen hafta çok farklı bir yerde bir reklam şirketi sahibi ve yanındaki müdürü bayan aynı dedikoduyu anlattılar. Yine ’çok önceleri duydum, yalandır’ deyip yine konuyu değiştirdim. Ama ... her hafta karşılaştığım herkes anlatınca ... ’ Dedikodu fena dal budak sarmış. Demek ki bütün alemin dilinde.

Bana kadar geliyorsa, TV yönetim binalarında, film setlerinde, artist kahvelerinde neler konuşuluyordur. Yalan ise çok iğrenç bir iftira Belki de Osman’ı sevemeyenlerin bilinçli taktiğidir’ diye düşündüm. Laf aramızda ’Şayet Yağmurdereli duymamışsa hayret’ dedim. Bu kadar eşi-dostu var. Yanında çalışan basın danışmanları ve gazeteci kardeşleri var. Birisi çıkıp da ’Osman ağbi, piyasada böyle bir dedikodu var. Herkesin dilinde. Bir açıklama yapıp şu pis lafları çürütelim’ dememişse ayıp vallahi. Şayet durum böyle ise daha üzücü.

Ben çok eski arkadaşım Osman’ı uyarıyorum. ’Sevgili Yağmurdereli piyasada herkesin diline düşen dedikodu şöyle; Sen bir akşam ağır abiler ile sıkı bir kumara dalmışsın. Sabaha karşı tüm servetini kaybetmişsin. Üzüntüden sarılık hastalığına yakalanmışsın. Bir yanda kumar borcu, diğer yanda hastalık... Hemen uçağa atlayıp bir yerlere gitmişsin. Pankreas kanseri demişsin ama sarılık geçirmişsin. Şayet kanser olsaymışsın, üç ay sonra çeşitli tedavilerden geçmek zorunda kalınırmış. O tedavi sırasında saçların dökülürmüş. Oysa senin saçların hiç dökülmemiş. Ameliyat da olmamışsın’. Elin ağzı torba değil, kanser tedavisi ile ilgili ne biliyorsa anlatıyor.

Aslında yapacağı iş çok kolay. Bir basın toplantısı düzenlemek. Amerika’da hangi şehirde, hangi hastaneye gittiğini, hangi doktorun hangi sistem ile pankreas kanserini yendiğini belgeleri ile anlatmak. Elindeki raporları da gösterirsen dedikodu üretenler, kulaktan kulağa yayanlar şey gibi olurlar. Bir daha da bu konuyu ’Ben çok iyi biliyorum’ diye konuşmazlar. Hem aynı durumdaki hastalara da ışık tutmuş olursun. Belki yolundan yürüyüp kurtulan kişiler olur. Susarsan, dedikoduları büyür de büyür. Eee... büyürse ne olacak? milletin dedikodularından bana ne?’ demekte senin en doğal hakkın.

(Medyaradar)



Bu haber 642 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,197 µs