En Sıcak Konular

Hagi: "Sonuçta içim acıyacak"

5 Ağustos 2008 10:51 tsi
G.Saray'ın efsane '10' numarası Hagi'den samimi açıklamalar!

Karpatlar'ın Maradona'sı diyor ki: "Steaua'nın ligdeki rakipleri zayıf. Oysa Cim Bom; Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarla oynuyor. Arda ve Lincoln gibi oyuncular Steaua'da yok. Ayrıca Türkler'in öylesine bir özelliği var ki..."

Fanatik’in Romanya temsilcisi Bünyamin Osman'a konuşan G.Saray'ın efsane yıldızı Hagi şöyle konuştu;
 
"İÇİM ACIYACAK"
"Her iki takımda da büyük heyecanlar yaşadım. Turu kim geçerse geçsin, sonuç bir şekilde acı verici olacaktır benim için. İki maçta da tribünde olacağım. Bu, tam bir Avrupa derbisi. Çok dengeli maçlar izleyeceğiz. Diplomatik olarak söylemiyorum. Romanya vatandaşı olduğum ya da Galatasaray’da beğenilerek top oynadığım için söylemiyorum. Ama şanslar yüzde 50, yüzde 50."
 
"DENEYİM KAZANDILAR"
"Galatasaray’ı bir adım öne geçirense, Steaua’nın ligdeki rakiplerinin, Türkiye’ye nispeten daha zayıf olması. Galatasaray her sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi hep Avrupa kupalarında mücadele eden büyük takımlarla karşılaşıyor. Ama Steaua da son 2 senedir Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma başarısını gösteriyor. Tabii Galatasaray’ın da EURO 2008’de deneyim kazanan gençleri var."
 
"KORA KOR MÜCADELE"
"Türkler’in kendine has özellikleri var. Çok hırslı oynayan bir karakter yapısına sahipler. Buna iyi anlamda bakmak gerekiyor. Kora kor mücadele eden futbolcular var. Bunu her yerde bulamazsınız. Fizik güce de bakarsak, Galatasaray önde."
 
"MUHTEŞEM İŞLER"
"A Milli Takım’ı EURO 2008’de çok beğendim. Muhteşem şeyler yaptılar. Kimsenin aklına gelmeyen bir sonuç çıktı ortaya. Fatih Terim başarı için her şeyi yaptı. Elbette sahada oynayanlar futbolcular. Ama Terim’in bu başarıdaki katkısı tartışılmaz."
 
"ONLAR ÇOK ÖZEL"
"Arda ve Lincoln çok özel oyuncular. Şampiyonlar Ligi’nde her ikisi de her an değişik şeyler yapabilir. Emre Aşık da büyük futbolcu. Özellikle Adnan Sezgin’in Hakan Balta ve Mehmet Topal gibi transferlerde önemli payı var. Kewell, Meira, Sanctis gibi yeni transferler de sayılı isimler. 3 mevkiiyi kapatmışlar. Bu takım Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi iş yapar."
 
"ZAMANI GELDİ"
"Galatasaray için artık zamanı geldi. Son 4-5 seneye bakarsak, Avrupa’da bizim dönemimizdeki gibi bir heyecan yaratamadı Galatasaray. Ama bizim o dönem açtığımız Avrupa turları gibi bir kuşak yarattı Sayın Adnan Polat. Yeni bir jenerasyon geliyor. Onlara zaman tanınması gerekiyor."
 
"SKIBBE İYİ HOCA"
"Skibbe tercihi, Galatasaray Yönetimi’nin kararıdır. Demek ki Alman ekolünü sürdürmek istiyorlar. 20 yıl önceki gibi bir yapılanma olabilir. Skibbe genç ve iyi bir hoca. Şimdi yeteneklerini ortaya koyacaktır. Ümit Davala’ya da özellikle başarılar diliyorum."
 
"TEŞEKKÜRLER MONDRAGON"
"Steaua Bükreş’in kaleciye ihtiyacı vardı. Geçen sezon başında Mondragon, vatandaşı Zapata’yı önerdi. Yönetime onu aldırdım. Ben takımın başında kalmasam da, takımda ondan çok memnunlar. Çok iyi kaleci çıktı. Bu yüzden Mondragon’a teşekkür ediyorum. Onu Köln’de takip ediyorum."

habertürk



Bu haber 541 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,052 µs