En Sıcak Konular

Tuncay Özkan yine meydanda!

30 Haziran 2008 11:56 tsi
Parti kurma çalışmalarına devam eden Tuncay Özkan, yerel seçimlerle ilgili iddialı konuştu. Özkan öncelikle Melih Gökçek'i denize dökecek!

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren Tuncay Özkan, Biz Kaç Kişiyiz Derneği'nin Mersin şubesinin açılışında yine ilginç açıklamalar yaptı.

Türkiye'de bugün bir örtünme sorunu olmadığını iddia eden Özkan, Türkiye'de bugün başı açık kadınların başları açık dolaşma sorunları olduğunu ileri sürdü. Dernek açılışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Özkan, Türkiye'nin 10 yıl içinde kargaşaya sürükleneceğini ve bölünmenin gündeme geleceğini iddia etti.

SUSUP OTURAYIM MI?

22 Temmuz seçimlerinde birleşmeyi sağladıklarını belirten Özkan, "Geçen seçim birleştirdik. DSP'yi getirip kattık. Diyorlar ki bu birleştiren çok büyük zarar verdi. Diğer partileri de seçime sokmadık. Aldığımız oy ortada. Peki ne yapacağız yeni bir bakış açısı ile yeni bir sentez mi ortaya koyacağız. Yoksa bu faşistlerin eline mi bırakacağız. Türkiye'de bugün bir örtünme sorunu yok. Türkiye'de bugün başı açık kadınların başları açık dolaşma sorunları var. Baskı buradan geliyor. İşte bunları göre göre Türkiye'de bugün iş dünyası bir günde batırılabilir. Medyalar kapatılabilir. Türkiye'de faşizm hüküm sürebilir. Bütün bunlar yaşanırken bana söylenen şey dur hiçbir şey yapma çözüm üretme bunlarla ilgili olarak halka gitme. Kucaklaşma ne yapmamı istersiniz. Susup oturayım mı ?" dedi.

BOĞAZA DÖKECEKMİŞ!

Bu yolculuğu iktidar için yaptığını ifade eden Özkan, İstanbul'u da Ankara'yı da kazanacağını ifade ederek, "Ankara'da Melik Gökçek'i Kızılırmak'a dökeceğim. 20 yıldır İstanbul'u yönetemeyenleri de boğaza dökeceğim. Bu oyunun adı iktidardır. Siyaset ben muhalefette kalayım diyerek yapılan bir iş değildir. Biz solu da sağı da kucaklaşarak Türk halkı ile kucaklaşarak bu yolculuğumuzu iktidarda noktalayacağız." diye konuştu.

SOYSAL BENİ YARDIMA ÇAĞIRDI

Bağımsız Cumhuriyet Partisi ile ilgili olarak Mümtaz Soysal'ın kendisini BCP'nin teşkilatlanma eksikliklerinin giderilmesi için yardıma çağırdığını anlatan Özkan, kendilerinin de eksikliklerini gidermek üzere il ve ilçelerde Cumhuriyetçi seferberliğe katıldıklarını, BCP'ye katılmadıklarını söyledi.

CHP BENİ KABUL ETMEDİ AMA SEVİYORUM

CHP'ye üyelik başvurusunun kabul edilmemesi üzerine kendi siyasi yolculuğuna başladıklarını anlatan Özkan, partilerinin merkezde sağı da solu da kucaklayan bir parti olacağını kaydetti. CHP'yi çok sevdiğini belirten Özkan, CHP'nin alternatifi olan bir hareket olmadıklarını söyledi.

Deniz Baykal'ın kendisi ile ilgili açıklamalarında bazı yanlışlıklar olduğunu iddia eden Özkan, "22 Temmuz seçimlerinde Deniz Baykal bana milletvekilliği teklif etti. Ben kabul etmedim. Halka verdiğim sözü tuttum, teklifi kabul etmedim. Sonrasında ben bir üyelik başvurusu yaptım. Ama kabul edilmedi. Benim genel sekreterlik için Deniz Baykal ile yaptığım görüşme başkalarının da olduğu bir görüşmedir. Bu görüşmede Deniz beyden İsmail Cem'e tanıdığınız danışmanlık statüsünü bana tanıyın. Genel sekreterin yetkileri ile donanayım. Türkiye'nin her yerinde olan eksiklikleri tamamlayalım. Seçime öyle girin size bir yazılı belge vereceğim milletvekili olmayacağım. Belediye başkanı olmayacağım partide herhangi bir görev üstlenmeyeceğim. Bu örgütlenmeyi yaparak seçime girdiğinizde kazanırsanız da kaybederseniz de istifa edeceğim."

8 sütun



Bu haber 615 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,519 µs