En Sıcak Konular

Ayağım kopsa da oynat beni hocam!

24 Haziran 2008 09:52 tsi
Servet, Terim’e, “Ayağım kopsa da takımdaki yerimi almak istiyorum” Emre ise “Böylesine önemli bir maçta arkadaşlarımı yalnız bırakamam” dedi.

Almanya maçı öncesi eksikler nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan A Milli Futbol Takımımız’da sakatlıkları bulunan Servet ve Emre Belözoğlu’ndan örnek davranış. Akşam'ın haberine göre daha önce de Teknik Direktörü Fatih Terim’e “Öl de, öleyim” diyen ve “Bana senin ölün değil, dirin lazım” cevabını alan Servet, tecrübeli çalıştırıcıdan yine görev istedi. Yıldız futbolcu, hocasıyla yaptığı görüşmede “Şimdiye kadar üzerime düşen görevlerden hiçbir zaman kaçmadım. Yine fedakarlık yapmaya hazırım. Ayağım kopsa da oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı. Terim ise “Sen grup maçlarında üzerine düşeni fazlasıyla yaptın. Doktorlarımız onaylamadan seni sahaya süremem” yanıtını verdi.

YETİŞMELERİ ÇOK ZOR
Servet gibi oynamaya çok istekli olan Emre de “Böylesine önemli maçta arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Sahada olmalı ve onlarla birlikte omuz omuza mücadele etmeliyim” diyerek Terim’e forma istediğini söyledi. Milli Takım Doktoru Bülent Bayraktar ise Servet’in dizindeki sakatlığın ciddiyetini koruduğunu ve Almanya karşısında forma giymesinin çok zor olduğunu söyledi. Portekiz maçında sakatlanan ve tedavisi yoğun bir şekilde süren Emre Belözoğlu’nun yanı sıra Tümer Metin’in de Almanya’ya karşı görev alma ihtimalinin çok zayıf olduğu bildirildi.

Nihat üç ay yok
Hırvatistan maçında sakatlanan ve Milli Takım kampından ayrılan Nihat Kahveci’nin en az üç ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sağ uyluk ön grup adalelerinde yırtık tespit edilen yıldız futbolcunun sağlık durumu ile ilgili bilgiler Milli Takım doktorları tarafından kulübü Villareal’e iletildi. Nihat’ın ameliyatı ve tedavisi İspanya’da yapılacak. Milli futbolcunun, Almanya maçını hasta yatağında izlemek istemediği için perşembe günü bıçak altına yatacağı bildirildi. Nihat, sakatlığı nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtirken, “Bir Futbolcuyla böylesine şanslar çok gelmiyor. Almanya’ya karşı oynamak, takım arkadaşlarımla birlikte olmak isterdim. Ancak gönlüm onlarla. Finale gideceğimize inanıyorum” dedi.

samanyoluhaber



Bu haber 554 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,109 µs