En Sıcak Konular

CHP, maçın iptali için yargıya gidecek mi?

22 Haziran 2008 11:16 tsi
Türk milletine unutamayacağı bir gece yaşatan Milli Takım'ımızı kutlayanlar arasında Baykal da vardı. Ancak Baykal'ın kutlama şekli oldukça ilginçti.

CHP lideri Deniz Baykal, Hırvatistan'ı yenerek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Türk Milli Takımını ve Teknik Direktör Fatih Terim'i cep telefonu mesajı ile kutlaması, okuyucuların tepkisine neden oldu.

İşte sizden gelen yorumlar...

- Hasan Yıldız: Kanaltürk'e 4.000.000 YTL aktarırsa telefonla yurt dışını arayacak parası kalmamıştır. Belki hediye SMS'i vardı son kullanma zamanı gelmeden kullanayım demiştir.

- Tufan: Anayasa Mahkemesi'ni aramaktan kontörün mü bitti Baykal?

- Celalettin: BU MAÇI NASIL OLUYOR DA ANAYASA MAHKEMESİNE GÖTÜRMÜYORLAR. 3'Ü BİR ARADA YARDIMCILARI VAR YA. İPTAL DAVASI AÇSALAR BELKİ UEFA İPTAL EDER. ÇÜNKÜ TAYYİP BEY YASAKLI OLARAK MAÇI İZLEDİ. MAÇIN GEÇERLİ OLMASI İÇİN 367 YETER SAYISI LAZIMDI

- Mehmet Ali: Ben bunlardan korkarım bunlardan herşey beklenir yarın mahkemeye başvururlar maçın iptali için ardından da başsavcı futbolcular maçtan önce cuma namazı kıldılar diye laikliğe aykırı tutumdan dava açabilir

- Temel Karadeniz: Onun da telefonunda YES tuşu var, bir düşünsenize Sayın Terim'i telefonla arasa, konuşsalar ve kapatsalar (Baykal da NO'ya basmayı unutsa) görüşmenin bundan sonrasını Sayın Terim ve ekibi dinlese, neler olur neler.... İşi sağlam yapmak lazım.... Çek mesajı bitir işi.... Uğraşma YES'le NO'yla..

- Numan: Arkadaşlar yazık bu garibana sadaka niyetine bir kontur gönderin de milli takım heyetini arasın da kutlasın. Şimdiden göndereceğiniz kontürleri sadaka nıyetıne Allah kabul eylesın

- Mustafa Okan: Yine mi irtica hortladı acaba Sayın Baykal bu futbolcular Allah yardım etti milletin duası ile kazandık diyorlar sizce bu yüzyılda böyle şeyler mümkün mü yoksa bunuda anayasa mahkemesine götürüp maçın gollerini red mi ettirsek. Ne dersiniz?

- Yusuf Ziya KARA: SMS ile kutlama neden yadırganıyor ki ; biraz anlayışlı olun canım ; biliyorsunuzki cep telefonları dinleniyor.(!)

- Emin Korkut: YA NİYE ÖYLE DİYORSUNUZ ADAM MEŞGULDÜR. "ÜLKE YÖNETİYOR ÜLKE, MİLLET YÖNETİYOR MİLLET"... GİDİP VİYANA'DA MAC SEYREDECEK VAKTİ YOKTUR. ÜLKE SOKAKTAYKEN O ÖNDER SAV'A "YES" - "NO" ÖĞRETİRKEN BİR MESAJ YAZMAYI ÖĞRETMİŞ VE UYGULAMA YAPMIŞTIR

- Özhan: Bence sayın Baykal o anda zafer sarhoşluğundan(!) yanlış bişey derim bu maçı da iptal ederler korkusundan en aklı selim birisine bu mesajı çektirmiştir. Ne de olsa her ağzını açtığında birşeyler iptal ediliyor. UNUTMADAN bir kez daha mesajı kontrol etsinler belki Sayın Baykal göndermemiştir. SEND TUŞUNA ben basmadım diye yarın çıkıp demeç verebilir. :)))))))))))))))

- Maviseven: Acaba mesajı tekbaşına yazıp gönder tuşuna basabilmiş midir onu merak ediyorum :)

- Ahmet: Acaba bu mesajı herkese göndermişmidir toplu mesaja benziyorda Turkcell'de kampanya var Baykal 5 esemes (senin anlıyacağın dilde)den sonra bedava ama yok sen kesin Turkcell'e de kapatma davası açtırmışsındır malum yanındakinin açıklarını başka nasıl kapatacan di mi...

- Sinan: Aman Baykal'a bu kadar yüklenmeyin... Adamın telefonu açık kalırda milli olmadığını milli takımımızda öğrenir diye garantiye bağlamış işini :)))

- Ahmet: Gelişme var. Baykal bu yöntemle CHP teşkilatı olarak SMS kullanabildiğini göstermiş, üstelik doğru yere göndermişler :)

- Vatandaş: Ya ayıp ya ne demek SMS'le kutlama.. Milletin Başbakanı maça gidiyor onları desteklemek için bizim telekulakçı Baykal SMS gönderiyor. Ne kadar seviyeli bir millet sevgisi ki arayıp kutlamıyor da SMS göndererek kendini yüksekten gösteriyor.

- Çiçekçi: Semih'in attıgı gol dakika dolduktan sonradır diye anayasa mahkemesine vermesin dikkat edelim... Baykal bu..

- Ferman: Allah vere de anayasa mahkemesine gitmese!!!!!!yoksa mac iptal olur..

- Kemal: Ne yapsın başka.. Başına ne geldiyse cep telefonundan geldi.. Şimdi telefonu direk arayarak kutlamaya kalksa yanındakilerle konuştukları no tuşuna basmayı unutacağından dolayı dinlenme ihtimali var en kısa çözüm mesajı çek kurtul..

- Taner: Bay Bay Kallll o oyuncuların bazılarının annelerinin başı kapalı sen en iyisi yine mahkemeye ver de iptal olsun maç

- Ensar Genç: sayın Başbakan tribüne gidiyor, Platinilerle Şenes Erziklerle protokolle maç izliyor, 119 da gol yiyoruz, istifini bozmuyor, inanıyor, maç sonrası soyunma odasına gdiyor, futbolcuları alenen kutluyor, Emine Erdoğan'ın kendisini ağlayarak aradgını büyük bir samimiyet örneği olarak paylaşıyor, formasını alıyor vs... Bir yanda böyle bir lider var diğer yanda ise Baykal gibi bir lider..

samanyoluhaber



Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,045 µs