En Sıcak Konular

Viyana'da biletler karaborsada

19 Haziran 2008 19:38 tsi
Euro 2008 Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden (A) Milli Futbol Takımı'nın yarın akşam Hırvatistan ile oynayacağı çeyrek final karşılaşması öncesi, Viyana'ya akın eden gurbetçiler maç bileti satın alabilmek için birbirleriyle yarışıyor.

Ernst Happel Stadion'da oynanacak karşılaşmayı izlemek için satışa çıkan biletleri almak isteyen gurbetçiler ile güvenlik güçleri arasında istenmeyen olaylar yaşanıyor. Az sayıdaki maç biletine sahip olmaya çalışan futbol severler, karaborsaya düşen biletlerdende faydalanma çabası içindeler.

Maçın oynanacağı stat çevresinde toplanan taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında da sert tartışmalar yaşanıyor. Görüntü almaya çalışan bazı basın mensuplarıda saldırıya uğradı.

MİLLİ TAKIM, HIRVATİSTAN MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Cuma günü Hırvatistan ile oynayacağı maçını hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Krems kasabasının stadında ilk yarım saati basına açık yapılan antrenmana Emre Güngör, Emre Belözoğlu ve Servet dışında tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı süren Tümer Metin doktor kontrolünde düz kosu ile yetindi. Isınma hareketleriyle başlayan çalışmada futbolcular, kondisyoner yönetiminde performans çalışması yaptılar. Daha sonra Teknik Direktör Fatih Terim, orta yuvarlak içinde kısa süreli topla çalışma yaptırdı. Ardından antrenman basına kapalı olarak sürdü.

Antrenman taraftara kapalı olmasına rağmen, çok sayıda gurbetçi stad dışından tezahüratlarla futbolculara moral verdi. Gurbetçiler, antrenman sonrasında federeasyon Başkanı Hasan Doğan ile milli takımlar sorumlusu Levent Kızıl'a kendilerini antrenmana almadığı için tepki gösterdi.

Antrenmanın yapıldığı sahanın çevresindeki binalardan birinin balkonuna kamera kurarak aşağıdaki canlı yayın arabasından yayın yapmaya çalışan bir Hırvat televizyonunun bu girişimi, Fatih Terim'in görevlileri uyarmasıyla engellendi.

A Milliler, yarın da maçın yapılacağı 52 bin kişilik Ernst Happel Stadı'nda Fatih Terim'in basın toplantısının ardından 15 dakikası basına açık son çalışmasını gerçekleştirerek kampa girecek.

cihan



Bu haber 546 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,068 µs