En Sıcak Konular

Cimbom Skibbe'yle sözleşti

17 Haziran 2008 19:27 tsi
Galatasaray, Alman Teknik Direktör Michael Skibbe ve yardımcı antrenör görevine getirilen Ümit Davala ile sözleşme imzaladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Alman teknik adam Michael Skibbe, yardımcı antrenörlük görevine getirilen Ümit Davala ve Alman antrenör Edwin Boekamp katıldı. İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayın Skibbe, Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, Galatasaray'ın kendisi için bir şans olduğunu söyledi. Galatasaray'da, eski çalıştırdığı Bayer Leverkusen takımında olduğu gibi genç ve yetenekli oyuncular bulunduğunu ifade eden Michael Skibbe, ''Arda, Servet ve Mehmet Topal gibi oyuncular beni çok heyecanlandırıyor. Bu oyuncular milli takımda çok güzel bir performans gösteriyorlar. Geçen sezon da çok iyi performans gösterdiler ve şampiyon oldular'' dedi.

 
Hakan Şükür'ün durumuyla bir soru üzerine Alman teknik adam, ''Hakan Şükür, sadece Galatasaray ve Türkiye için değil, Avrupa ve Almanya için de çok önemli ve tanınan bir oyuncuydu, fakat kontratı bitti. Şu anda bizim onun yerine oynatacağımız bir santrfora ihtiyacımız var. Kendisinin çok büyük kariyeri var, Galatasaray ve milli takım için 15 yıldır çok iyi işler yaptı'' diye konuştu.

Michael Skibbe, bir Alman gazetecinin, ''Önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarında hedefiniz ne'' şeklindeki sorusunu, ''Ağustos ayındaki elemelere iyi konsantre olduk. İlk amacımız Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Burada Avrupa'nın en büyük takımlarıyla oynayacağız, biz de onlarla aynı düzeyde olmak istiyoruz'' diye cevapladı.

Transferlerle ilgili soruları da yanıtlayan Skibbe, ''Takımımızı güçlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Hem ligde hem uluslararası seviyede hedefleri genişletmek için transfer yapmayı yapmalıyız. Buna da aile içinde görüşüp karar vereceğiz. Hakan Şükür'ün yerine oyuncu düşünüyoruz ve defansa da bir takviye yapacağız. Bizdeki yeteneklerin yanı sıra dışardan gelen daha tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var'' açıklamasında bulundu.

ihlas



Bu haber 459 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,138 µs