En Sıcak Konular

Köşk’teki yasağı LPG'li Ford'la deldi

16 Haziran 2008 09:51 tsi
ÖDP lideri Uras’ın Çankaya davetine katılmak için kullandığı aracın LPG’li olduğu ortaya çıktı. Köşk’te LPG’li araç yasağı uygulanıyor.

ÇANKAYA Köşkü’ndeki LPG’li araç yasağını ÖDP lideri Ufuk Uras deldi. Uras’ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün daveti üzerine Çankaya Köşkü’ne gittiği aracın LPG’li olduğu ortaya çıktı. Uras da ‘Köşk’e giderken bunu bilmiyordum, aslından bilmeden suç işlemişim’ dedi. Makam aracı olmayan ve hayatında hiç araba kullanmamış olan Uras, 28 Mart’ta Gül’den davet gelince ne yapacağını şaşırmış.

İŞÇİ SINIFININ CADİLLAC’I
ÖNCE taksiyle gitmeyi düşünen Uras, sonra bunun pek uygun olmayacağını düşünüp araç aramaya başlamış. Çareyi partiye ait otobüsün şoförlüğünü yapan Mehmet’ten yardım istemekte bulduğunu anlatan Uras, ‘Beni arabanla Köşk’e bırakır mısın Mehmet’ dedim. O da beni kırmadı, özel arabasıyla götürdü’ dedi.

star’a, Köşk’e çıktığı aracı anlatan Uras, ‘Başka araç olmadığı için bizim Mehmet’in arabasıyla Köşk’e gittik. Ama araba da LGP’liymiş. Çankaya Köşkü’nde LPG’li araç girişinin yasak olduğunu sonradan öğrendim. Yani bilmeden suç işlemişim’ diye konuştu. Köşk’e gittiği arabayı ‘işçi sınıfının Cadillac’ı’ diye tanımlayan Uras, ‘Bisikletle gitsem olmuyor. Bir daha Köşk’e gitmem gerekirse yürüyerek gideceğim’ dedi.

Ford Taunus ilgi odağı olmuştu
CUMHURBAŞKANI Gül’ün liderler davetine partinin şoförünün arabasıyla giden ÖDP lideri Ufuk Uras, basın mensuplarının da ilgi odağı olmuştu. 92 model Ford Taunus marka araçla Köşk’e girerken görüntülenen Uras, ‘Arabanız eskiymiş’ diyen gazetecilere, ‘Arabamız eski, ama siyasetimiz yeni’ karşılığını vermişti.

star



Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,720 µs