En Sıcak Konular

Yenilginin faturası Fatih Terim'e

9 Haziran 2008 08:37 tsi
Futbol yorumcuları baş sorumlu olarak Fatih Terim'i gösterdi.

Mevlüt ve Kazım'ı ilk 11'de oynatırken, Arda'yı kenarda bekletmesi, Tuncay'a ise 90 dakika sabretmesi ortak eleştiri konusu oldu. İşte otoritelerin görüşü


Oynayıp da yenilseydik- ŞANSAL BÜYÜKA

Gerçekten çok kötü oynadık. Öyle ki rakibin stoperi gidip verkaç yapıp gol atıyor. İnanılır gibi değil. Hiçbir şey yapamıyorsan en azından faulle o adamı indirmek lazım. Yan toplardaki zaafımız zaten bilinen bir şey ama 11 kişi kendi yarı alanımızda olmamıza rağmen yine çok kolay gol yiyoruz. Oynayarak yenilsek bu kadar üzülmeyecektik. Şansımız tamamen bitti demek doğru olmaz, önümüzde 2 maç daha var ama her şeyi zora soktuğumuz kesin.


Hiç bu kadar ezilmedik- RIDVAN DİLMEN

Maç öncesi Terim’e oyun başlamadan beraberliği verseler hemen kabul edecekmiş. Çünkü sahada kazanmak için oynayan bir takım değil, sadece Portekiz’i durdurmaya çalışan bir ekip vardı. Yenildiğimize üzülmüyorum, bu kadar kötü olmamıza üzülüyorum. Bu kadar ezildiğimizi hiç görmemiştim. Umarım İsviçre maçında düzeliriz. Ancak Terim’in orta sahadaki Emre, Hamit ve Aurelio üçlüsünü bozmaması gerek. Dün (önceki) gece Terim’in en büyük hatası buydu. Takımın en iyisi direklerdi. Üç top direkten döndü.

Kahraman Fatih Terim!- ERMAN TOROĞLU

PORTEKİZ maçının kahramanı Fatih Terim’di... Oyuncu seçimlerinde çok büyük yanlışlık yaptı. Terim bir şeyler yapmak istiyor ve illa ki kendi için ’Ben diğer hocalardan farklıyım’ mesajı vermek isitiyor. Bunu gerçekten de kötü bir taktik anlayaşıyla becermiş durumda. Halil evinde oturuyorsa, bunun sorumlusu da Fatih Hoca’dır. Oysa ki kadromuzda bulunan oyuncular sorumluluk almaktan kaçıyor. Bu nasıl bir oyun anlayışıdır çözmek mümkün değil. Bu oyunla gruptan çıkabileceğimizi düşünenler çok yanılıyor. (Lig Tv’den alınmıştır)


'Çakma' bir Milli Takım- AHMET ÇAKAR

Hani sistem takımıydık? Neredeyse tek gol pozisyonu bulamadık. Hani futbol felsefemiz vardı? Herhalde bu felsefede ileride topu tutamama, yerleşememe, göbekten yarılma gibi basit şeyler atlanmış. Hani futbol felsefemiz vardı? Demek bu felsefede yan toplardan da hiç bahsedilmemiş. Eğer bir ülkenin milli takımının santrforu, İstanbul sokaklarına çıktığında halkın yüzde 99.9’u tarafından tanınmıyorsa o milli takım ’çakma’ milli takımdır. Bu futbolla değil İsviçre’ye karşı oynamak, Liechtenstein karşısında bile zorlanırız.

Bu tercihlerle bu kadar -SERGEN YALÇIN

Portekiz’in en büyük silahı Ronaldo. Bizim ise en büyük silahlarımızdan biri olacak Halil kadroda yok. Bu tercihlerden sonra sahada iyi bir oyun beklemek hata olur. Yıldıray ve F.Tekke’yi gözlerimin aradı. Gol kralı Semih oyuna geç alındı. G.Zan kimseye güven vermiyor. Yenilgiye karşın şansımız sürüyor. İsviçre önünde bir galibiyet bizi yeniden umutlandırır.

samanyoluhaber



Bu haber 512 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,772 µs