En Sıcak Konular

Nihat transferinde mutlu son!

6 Haziran 2008 11:56 tsi
Fenerbahçe, Nihat transferinde mutlu sona çok yaklaştı

İspanya’ya giden iki Asbaşkan Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım, Başkan Roig’e bonservis için yaptıkları teklifi arttırıp 14 milyon euro önerdi Ancak son sözü İspanyol takımının Teknik Direktörü Pellegrini söyleyecek


Karar bugün verilecek


EMRE’DEN sonra Nihat ile ikinci bombasını patlatmak üzere İspanya seferini yapan Fenerbahçe, Villarreal yönetimi ile dün de sıkı pazarlık yaptı. Asbaşkanlar Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım’ın kulüp başkanı Fernando Roig ile yaptıkları pazarlıkta iki taraf da adım atmasına rağmen nihai sonuç alınamadı. Nihat transferine bugün son noktanın konulması bekleniyor.


Top teknik direktörde


BAŞKAN Roig dün de ilk günkü tavrından taviz vermedi. 20 milyondan açılan bonservis rakamı en son 16 milyon euroda kaldı. Fenerliler ise 2 milyon daha fiyat yükselterek 14 milyon euroluk teklif sundular. Başkan Fernando Roig teklife sıcak bakarken Nihat için son kararı teknik direktör Manuel Pellegrini’nin vereceğini belirtip masadan kalktı.


Nihat olmazsa Fatih


FENER’İN Nihat ile yıllık 4.2 milyon euroya el sıkıştığı, Pellegrini’nin okey vermesi halinde Villarreal ile de anlaşacağı bildirildi. Nihat’da son anda bir pürüz çıkarsa yeni rota Zenit’de oynayan Fatih Tekke olacak. Yönetim muhtemelen pazartesi günü Fatih Tekke’nin işini bitirmiş olacak.


Seviyemizin altında kaldık


KAPTAN Alex, Fener’in geçen sezon Avrupa’da iyi bir performans gösterdiğini ama ligde seviyesinin altında kaldığını ifade etti. Büyük kızı Maria’nın doğum günü nedeniyle Brezilya’da düzenlediği partinden sonra FBTV’ye konuşan Sambacı ‘Brezilya’da Fener çok tanınıyor. Geçen sezon şampiyon olmalıydık çünkü çok iyi bir takımız. Bunu gelecek sezon telafi edeceğiz. Hedef her kulvarda başarı. Fener istediği sürece bu formayı giyeceğim’ dedi. Alex, Milli Takım’ın Euro-2008’de zor bir grupta bulunduğunu ama sıkıntıyı aşacak güçte olduğunu da söyledi.


Gökhan Ünal’ı biz istemedik


FENER’DEN Kayseri’ye cevap. Başkan Recep Mamur’un ‘Gökhan Ünal’ı Fener’e vermedim, çünkü Trabzon’a sözüm vardı’ demişti. Yönetim siteden ‘Mamur’un reddi söz konusu değil. Gökhan için istenen bonservis yüksek geldiği için biz vazgeçtik’ karşılığını verdi.


Eski G.Saraylılar’dan Emre’ye destek geldi


EMRE ile birlikte G.Saray’da forma giyen Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz ve Ergün Penbe, arkadaşlarının transferine sevindiklerini söylediler. Ünsal ‘Hakan Şükür ve Okan’a yapılanlardan sonra Emre’den vefa beklemek doğru değil’ dedi. Korkmaz ‘Tepki normal ama Emre başarılı olacaktır’ yorumunu yaptı. Penbe ise ‘Emre’ye psikolojik baskı olacaktır fakat zamanla geçer’ dedi.

 Star



Bu haber 580 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,994 µs