'Ergenekon üssü' çıktı! | " /> 'Ergenekon üssü' çıktı! | "/>

En Sıcak Konular

Çavuşpaşa 'Ergenekon üssü' çıktı!

9 Mayıs 2008 12:53 tsi
Çavuşpaşa 'Ergenekon üssü' çıktı! Medya tarafından tarikat yuvası olarak gösterilmeye çalışılan Ümraniye Çavuşbaşı'nın tarikat değil, Ergenekon Terör Örgütü'nün yuvası olduğu ortaya çıkarıldı.

Vakit'te yer alan habere göre medya çirkin ilişkiler ağı yüzünden Ergenekon Terör Örgütü'nü görmezden gelerek yine kendi halindeki mütedeyyin insanları hedef göstermeyi tercih etti. Kartel medyasının birden bire bir yerlerden düğmeye basıldığı belli olan yayınlarının ardından özel bir çalışma sonucu kısa sürede kartelin ve karteli tetikleyen Ergenekon'un ipliği pazara çıkarıldı.

ERGENEKON'UN ÜSSÜ GİBİ

Yaptıkları araştırmalarla kısa sürede ilginç bilgilere ulaşan arkadaşlarımız, kartelin hedef gösterdiği Mahmut Ustaosmanloğlu'nun Çavuşbaşı'ndaki evine bin 500 metre uzakta bulunan ve Ergenekon Terör Örgütü'nün üst düzey yöneticilerine ait 3 villa tespit etti. Ergenekon Terör Örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin, emekli başçavuş Mahmut Öztürk ve Susurluk hükümlüsü Sami Hoştan'ın Beykoz Çavuşbaşı'nda villası bulunuyor.

1- DANIŞTAY AZMETTİRİCİSİ, EMEKLİ BAŞÇAVUŞ ÖZTÜRK'ÜN, EVİNDE ÇIKMIŞTI

Ergenekon Terör Örgütü üyesi emekli başçavuş Mahmut Öztürk, Danıştay'a düzenlenen saldırının azmettiricisi olduğu ileri sürülen emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin'i, Beykoz Çavuşbaşı Yavuz Selim Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan villasında saklamıştı.

Emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin, Danıştay 2. Ceza Dairesi'ni kana bulayan saldırının ardından olayın azmettiricisi olarak aranırken, Beykoz Çavuşbaşı'nda emekli başçavuş Mahmut Öztürk'e ait villada intihar girişiminde bulunmuştu, intihar teşebbüsü sırasında villada evin sahibi emekli başçavuş Mahmut Öztürk, emekli binbaşı Zekeriya Öztürk ile yine Musa Çakmak isimli emekli bir astsubay bulunuyordu.

2- SAMİ HOŞTAN'IN DA BEYKOZ'DA VİLLASI BULUNUYOR

Kamuoyunda çete lideri ve uyuşturucu kaçakçısı olarak bilinen Ergenekon Terör Örgütü üyesi Sami Hoştan'ın da, Beykoz Çavuşbaşı Yavuz Selim Mahallesi Sina Caddesinde villası bulunuyor. Sami Hoştan'ın bekçisi Anotoli Madjar, "2006 yılından bu yana söz konusu villada çalışmaya devam ediyorum" dedi.

3- MUZAFFER TEKİN, BEYKOZ'DAKİ EVİNDE SİLAH SAKLAMIŞ

Ergenekon Terör Örgütü üyesi Muzaffer Tekin'in de, Beykoz Çavuşbaşı'nda villası bulunuyor. Ergenekon sanıkları, Muzaffer Tekinin Çavuşbaşı'ndaki villasında gizli zulalarda silahlar olduğunu açıkladılar. Muzaffer Tekin'in ise kendi evindeki silahları Danıştay saldırısının hemen ardından boşalttığı ve güvenlik güçlerinin hiçbir şey bulamadığı ifade ediliyor.

Ergenekon Terör Örgütü zanlısı Ali Yiğit, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde verdiği ifadede, Danıştay saldırısı olduğu günlerde Muzaffer Tekin'e ait villa basıldıktan sonra televizyonda Mahmut Öztürk ve Oktay Yıldırım'ı gördüğünü ve söz konusu durumu dayısı Mehmet Demirtaş'a sorduğunu belirterek, "Mehmet Demirtaş da bana 'Onlar devlet için çalışan astsubaylar, Muzaffer Tekin'in Çavuşbaşı'ndaki evinde arama olmuş, evde gizli zulalarda silahlar varmış: ancak aramada bulamamışlar' dedi. Nedenini sorduğumuzda ise; baskından önce haberleri olduğunu devletin her yerinde ve kademesinde nüfuzları olduğunu ve her şeyi önceden haber aldıklarını söylemişti. Ben bunu nerden biliyorsun diye sordum ancak herhangi bir cevap alamadım. Zaten benim dayıma karşı pek görüş bildirme durumum yoktu" dedi.

VELİ KUÇÜK'ÜN EVİNDE 2-B'Yİ BEKLEYEN TAPULAR ÇIKMIŞTI

Ergenekon Terör Örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan emekli tuğgeneral Veli Küçük'ün evinde, Beykoz'da oturan değişik şahıslara ait tapular ele geçirilmişti. Veli Küçük, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamada, "Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi Gülenağa Sokak ta yapılan aramada, değişik şahıslara ait Beykoz'da bulunan tapu senetleri ve krokileri elde edilmiştir. Bu tapular kimlere aittir? Siz ne amaçla bu tapuları saklıyorsunuz?" sorusuna, "Beykoz'daki bir arazinin satışı ile alakalı olarak Alfa şirketi pazarlamasını yapabilir düşüncesiyle gazetecilik yapan tanıdığım Emrullah ........ tarafından bana getirildi" demişti, Veli Küçük'ün evinde çıkan tapu ve krokilerin 2-B kapsamında yer alan ve yasa çıktıktan sonra milyon YTL'lik değerlere sahip olacağı iddia edildi.



Bu haber 1,020 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,226 µs