Hitler bu hale getirdi | " /> Hitler bu hale getirdi | "/>

En Sıcak Konular

Beni Hitler bu hale getirdi

9 Mayıs 2008 12:53 tsi
Beni Hitler bu hale getirdi Avusturya'da yayımlanan News dergisi, kızını evinin bodrumuna kapatarak 24 yıl boyunca tecavüz eden sapık babanın kendi dilinden ilk ifşaatlarını yayımladı.

Fritzl avukatı Rudolf Mayer ile saatlerce süren görüşmesinde, posikolojik durumu, işlediği korkunç suçlar ve yıllar boyunca kızı ve çocuklarını mahzende nasıl saklayabildiğine dair ayrıntıları açıkladı.

Sapık babanın öne sürdüğü iddialar arasında en tuhaf olanı, ahlaki durumundan Nazileri sorumlu tutması oldu. Fritzl (73), Hitler Almanyası'nın 'kontrol ve otoriteye saygı' düşüncesini telkin ettiğini, bunun da kızı Elisabeth'i hapsetmesindeki etkenlerden biri olduğunu savundu.

Fritzl avukatıyla yaptığı konuşmada, Elizabeth'in polise verdiği ifadenin aksine kızına 11 değil, 18 yaşından sonra tecavüz ettiğini ileri sürdü. Mayer'in dergiye aktardığına göre, Fritzl, tecavüzlerin 'daha sonra, Elizabeth'i yeni bir aile kurmak için bodruma kapattığında başladığını' söyledi.

Avukat Mayer, Fritzl'in 'Ben çocuklara cinsel tacizde bulunacak biri değilim... Elisabeth'in onunla yaptığım şeyi istemediğini biliyordum. Ona zarar verdiğimi biliyordum ancak bu uyuşturucu gibiydi' dediğini aktardı.

Avukatına göre görüşmede Fritzl, 'Elisabeth'den çocuklarımın olmasını istedim, çocuklarla mutluydum. Bodrumda bir kadın ve çocuklarla gerçek bir ailenin olması da hoştu' dedi.

Friztl'in, '24 yıl boyunca yaptığımın iyi olmadığını biliyordum ancak aynı zamanda bodrumda ikinci bir aileye sahip olmak tamamen normal hale gelmişti...'Nazi döneminde büyüdüm, disiplin ve itaatin hüküm sürdüğü dönemde. Bilinçsizce bunu kabullenmiş olabilirim ancak canavar değilim' dediği de belirtildi.

Josef Fritzl'in, kızı Elisabeth'i 18 yaşındayken bodruma kilitlediği, kızından 7 çocuk sahibi olduğu, bunlardan birinin doğduktan sonra öldüğü ortaya çıkmıştı. Fritzl'in kızıyla, kızından olan çocuklarının esareti, 19 yaşındaki hiç gün ışığı görmemiş çocuğu Kerstin'in hastalanması üzerine anlaşılmıştı.

star



Bu haber 485 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,696 µs