En Sıcak Konular

Hıncal da bikiniyle meydan okudu

11 Mart 2008 11:14 tsi
Fenerbahçe'nin Avrupa macerasına bir meydan okuma daha geldi. Ahmet Çakar'ın "turu geçerse bikini giyerim" demesinin ardından Hıncal Uluç bahsi daha da arttırdı.

Hıncal Uluç / Fotomaç

Fenerbahçe finale kalsın, kellemi de keserim, bikini de giyerim. Bende bunu söyleyecek yürek var.
Türk basınında çıkan yazıları okuduğum zaman kanım donuyor. Bu kadar mı korkak olur insan!

Galatasaray'ın eski başkanlarından Süren, Fenerbahçe'nin çeyrek finale kalmasıyla ilgili olarak "Çok da önemli değil" dedi. Bu doğru bir yorum mu? Fenerbahçe, Avrupa'da Galatasaray'ın tahtını sallayabilir mi?

Bunu söylemek için çok erken. Bizim medyamız söyledi. Sabah gazetesi daha son 16'ya kaldığı zaman "Avrupa'nın kralı" dedi. Sevilla maçından sonra baktım, imparator olmuş mu kral? Yani o işler kolay değil. Fenerbahçe'nin önünde daha çok yol var. Şampiyonlar Ligi'nde 8'e kalan Galatasaray'ı hatırlayan yok. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadı, son 4'e kaldı. Hem de öyle boş takım yoktu. Katılanların hepsi Avrupa'nın şampiyonlarıydı. Onlar arasında yarı final oynadı. Galatasaray, Lucescu'nun zamanında son 8'e kaldı. Bugün Galatasaray bu yüzden mi hatırlanıyor? Bunları geçiniz!.. Bu Fenerbahçe'nin şimdiye kadar hiç ulaşmadığı bir yerdi de bizim kutsal ittifak medyası nasıl büyüteceğini şaşırdı.

Geçen gün Herald Tribune'de Rop Hughes, yarım sayfa yazmış Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçları. Fenerbahçe'nin adı bir satırda geçiyor o da 'Son 8'e kaldı' diye. Hani bütün Avrupa, Fenerbahçe'den bahsediyor ya!.. Öyle yazıyor bizim medyamız. Maçın ertesinde o gecenin analizini yapan, bütün maçların analizini ortaya koyan yazıda Fenerbahçe'nin adı "Son 8'de" diye geçiyor, o kadar... Onun için bu havadan çıkmak gerekir. Son 8'e kalmak marifet falan değil ama bizim için marifet... Tekrar söylüyorum; Galatasaray'ın son 4, son 8'e kaldığını bugün hatırlayan yok. Fenerbahçeliler kıyametleri koparınca, Galatasaraylı yöneticiler hatırlatmak zorunda kaldı.

Medyadaki havaya karşılık Fenerbahçe'nin sonucu soğukkanlı karşıladığını söyleyebiliriz, herhalde. Maçtan sonra Yıldırım başta olmak üzere herkes havaya girmeden çok temkinli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe temkinli. Temkinli olmayan kutsal ittifak medyası. Tam bir 'görmemişin oğlu olmuş' olayı... Türkiye Kupası'nı neredeyse hiç görmemiş Fenerbahçeli yazarlar var. Şimdi o adamlar için Avrupa'da son 8'e kalmak hayal bile edemedikleri bir olay. Onun coşkusunu yaşıyorlar.



Bu haber 710 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,407 µs