Uyuyan küçük kız uyandı! | " /> Uyuyan küçük kız uyandı! | "/>

En Sıcak Konular

Uyuyan küçük kız uyandı!

11 Mart 2008 09:01 tsi
Uyuyan küçük kız uyandı!
ABD'de başkan adaylığı için yarışan Hillary Clinton'un seçim kampanyası için çektiği ve Obama'yı eleştirdiği reklam filminde oynayan kız Obama destekçisi çıktı.

ABD Başkanlığı için Demokrat Parti'den aday olmaya çalışan Hilary Clinton'un “gece 3 telefonu” reklamında oynayan kız, Cliton'un rakibi Barack Obama'nın destekçisi çıktı. Reklam, Teksas eyaletindeki seçimlerden önce yayınlanmıştı. Clinton, televizyonlarda yayınlanan reklam filmiyle Obama'nın ulusal güvenlik konusunda “tecrübesiz olmasına” göndermede bulunuyordu. Clinton'ın bu reklam filminde ilk önce yataklarında uyuyan çocuklar görünüyor. Bu sırada Beyaz Saray'da bir telefon çalıyor. Ardından bir ses “Saat gece 03.00. Çocuklarınız güvende ve uyuyorlar. Ancak Beyaz Saray'da bir telefon çalıyor. Dünyada bir şeyler oluyor” diyor. Ardından bu ses, telefonu cevaplayacak kişinin Amerika'nın güvenliğini sağlamaya yeterli olup olmadığının test edilip edilmediğini soruyor. Reklamda uyuduğu görünen Casey Knowles'in Obama destekçisi olduğu ortaya çıktı. ABD televizyonunda sabah programına katılan Knowles, “Reklamı çok beğenmedim. Korku yaratmaya çalışıyor.

ÇOK UCUZ BİR YOL

Çok ucuz bir yol. Obama'nın geleceğe bakma mesajını tercih ederim.” dedi. 18'ine girecek olan Knowles, Jon Stewart'un reklam filmini hicvedene kadar reklamdan haberi olmadığını söyledi. Knowles, “Reklam filmi ile dalga geçiyorlardı. Kardeşim 'Bu Casey mi?' diye sordu. Bir anda gülmeye başladık. Reklamdaki bendim” dedi. Clinton'un kampanya takımı, reklam filminin o sahnesinin, bir ulaşım firması için 10 sene önce çekilen reklamından aldı.


'Reklamı beğenmedim'

Clinton, Casey'in on yıl önce oynadığı reklam filminin görüntüsünü kampanyası için kullandı. Ancak şimdi 18 yaşında olan Casey tercihini Obama'dan yana kullandı.

yenişafak



Bu haber 566 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,340 µs