En Sıcak Konular

PKK'nın kaçırdığı erin şok sözleri

30 Ekim 2007 16:08 tsi
Dağlıca baskınında PKK'nın kaçırdığı 8 asker ile ilgili yeni bir video ortaya çıktı. Videoda özellikle Mardinli Piyade Er Ramazan Yüce'nin ifadeleri insanı şok edecek türden..

"Bir Türk askeri böyle konuşur mu?" dedirten ve terör örgütü PKK tarafından ezberletilen ifadeleri peş peşe sıralayan Mardinli askerin söyledikleri askerlerin kaçırılmayıp kaçtıkları yönündeki şüpheleri artırır nitelikte...

GÖRÜNTÜLERİNİ TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAĞANDASI OLMASI NEDENİYLE YAYINLAMADIĞIMIZ KAÇIRILAN ER YÜCE'NİN SÖYLEDİKLERİ:

"Adım Ramazan soyadım Yüce.. 3'üncü Motorlu Piyade Taburu 2'inci Bölüğünde Havan Kısmında nişancıyım. Şuan iyiyiz durumumuz iyi. Buradaki arkadaşlar bize ağabey kardeş gibi davranıyorlar. Herhangi bir kötülük görmedik. Bize anlatıldığı gibi değil buralar. Biz gerçeği gördük şu an. Yani bunları gidip Türkiye'deki halka da söyleyeceğiz. Eğer Allah izin verirse, Allah'ın izniyle geleceğiz tabi.. Bunları herkese söyleyeceğiz.

Özellikle de devlet büyüklerine buradan sesleniyorum. Bu artık silah yöntemiyle çözülecek bir sorun değildir. Masaya otursunlar. Güzellikle çözsünler. Artık ne asker aileleri ne gerilla aileleri ağlamasın. İstemiyoruz bunu... Çünkü dün gece bıraktığımız arkamızda ölen arkadaşlarımız var.

Erdoğan diyor ki, "Benim oğlum askerlik yapamaz". O zaman gelsin de görsün buradaki askerliği.. O zaman görecek ki askerin değerini o zaman bilecek.

Arkamızdan gelmeyen tabur komutanımıza da seslenmek istiyorum. Eğer sağsa tabii.. Onun da hataları var. Bize eğer destek göndermediyse bu demektir ki artık bizim asker olmamız için bir sebep kalmamıştır. Ve elimizden geldiği kadar artık Türk ordusundan uzaklaşmaya çalışacağım."
 
Haber 7



Bu haber 1,004 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,532 µs