En Sıcak Konular

Higuain ile 2. golü kaçırdık

24 Ekim 2007 23:21 tsi
Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Beşiktaş, İngiltere'nin dünyaca ünlü Liverpool takımını İnönü'de konuk ediyor. Zorlu mücadelede ikinci yarı devam ediyor.

STAT: İnönü

HAKEMLER: Claus Bo Larsen,
Bill Rene Hansen,
Anders Norrestrand (Danimarka)

BEŞİKTAŞ: Hakan, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Serdar Kurtuluş, Tello, Delgado, Bobo

LIVERPOOL: Reina, Finnan, Hyypia, Riise, Carragher, Gerrard, Pennant, Babel, Mascherano, Kuyt, Voronin

***                                 ***                               **                          **

Maç başladı

DK 2: Beşiktaş maçtaki ilk korneri kullandı. Delgado ortaladı sonuç alamadık.

DK 4: Beşiktaş çok tehlikeli geldi. Serdar uzaktan sert vurdu. Hyypia'dan seken top kornere çıktı. Liverpool defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

DK 6: Liverpool kalemize tehlikeli geldi. Babel orta alandan aldığı topu süratle ileri taşıdı. Vuruşunu yaptı. Kalemize giden top defansımızdan kornere çıktı. Liverpool bu ataktan sonuç alamıyor.

DK 8: Ali Tandoğan taç kullandı. Delgado'dan tekrar taca çıktı. Atış el değiştirdi. Rise atışı kullandı. Top kalecilerine kadar geldi. Onun uzun pası orta alanda Beşiktaşlılıar kontrol etti.

 

DK 10: Beşiktaş cazsasahası önünde tehlike. Pennant topu Kuyt'a kazandırdı. Kuyt önüne baktı. vuruşu yaptı. Top uzak mesafaden auta çıktı.

DK 11: Babel ve Kuyt paslaştı. Gerilerde Rise'ye döndüler. Hyypia topu aldı. Serdar'ın baskısı var. Cezasahamızda tehlike Pennant ve Kuyt verkaç yaptı. Penaltı noktasında Beşiktaş defansı araya girdi ve mutlak bir gol pozisyonun önledi.

 DK 13: Gooooolllll Serdar.. Bobo cezsahasına girdi. Son çizgiye kadar topu sürdü. Vuruşunu yapacağı anda Liverpool defansı yatarak müdahale etti. Top Serdar Özkan'ın önünde kaldı. Onun vuruşu defansa çarptı. Kaleci Reina yanıldı ve top ağlara gitti. Beşiktaş 1-0 Liverpool

 

DK 15: Golden sonra tribünler coştu. Binlerce taraftar hep bir ağızdan Beşiktaş'a destek veriyor.

DK 17: Kalemizde büyük tehlike Riise, kaleci Hakan'ın önde olduğunu gördü. Sert ve düzgün bir vurş yaptı. Hakan kritik bir müdahale ile topu kornere çeldi.

DK 20: Liverpool gole çok yaklaştı. Defansı geçen topla Gerrard buluştu. Kale çizgisi öünde topa vurdu. Hakan müthiş bir refleksle topu çeldi. ancak pozisyon sonrası hafif bir sakatlık geçirdi.

 

DK 23: Serdar Özkan'la Liverpool orta alanında top çevirdik. Bobo ile paslaştı. Onun topu Delgado'ya. Delgado yerden sert vurdu. Top Reina'nın ellerinde kaldı.

DK 26: Beşiktaş 1-0 Liverpool

DK 28: Liverpool sahasından çıkmakta zorlanıyor. Mascherano ileride hareketlen Kuyt'a topu atmak istedi. Ancak araya oyuncularımız girdi v e topu taca yolladı.

DK 31: Babel Beşiktaş cezasahası önünde topla buluştu. Pas verme yerine direk kaleyi tercih etti. Kavis alan top az farkla üstten auta çıktı.

DK 33: Pennant orta şansı arıyor. Karşısında  İbrahim Üzülmez. Onun baskısı sonuç verdi. Taç Liverpool'ın. Ancak sonuç gelmedi.

DK 35: Beşiktaş 1-0 Liverpool

 

DK 38: Beşiktaş Ali Tandoğan'la taç kullandı. Serdar Kurtuluş topu kontrol etti. Delgado ileri hareketlendi. Hekem ofsayti işaret etti.

 DK 42: Serdar Kurtuluş çıktı yerine Koray girdi.

DK 45: Hakan uzun bir kaleci vuruşu yaptı. Orta alan mücadelesini Liverpool kazandı. İlleri doğru atılan top.  Babel ladı. Kuyt'a atmak istedi araya girdik ve topu kontrol ettik.

+2 uzatma işaret edildi.

Ve ilk yarı bitti.

Beşiktaş 1-0 Liverpool

****                                        ****                                             ****

Maçta ikinci yarı

DK: 46: Her iki takımda ilk yarıdaki onbirleri ile sahada.

DK 49: Taraftardan müthiş destek var bu dakikalarda. Beşiktaş ikinci gol için liverpool kalesine yükleniyor.

 

DK 54: Liverpool sahasında top çeviriyor. Hyypia topla ilerledi. Kalemizde tehlike  İbrahim Üzülmez ve kaleci Hakan çarpıştı. Kaptan İbrahim kısa bir sakatlık geçirdi. Şimdi ayağa kalktı.

DK 58: Voronin sağdan topu kontrol etti. Gerrard topu alır almaz müthiş vurdu. Top az farkla auta gitti. Büyük tehlike atlattık.

 DK 59: Pennant yerini İsrailli Banayoun'a bıraktı.

 

 DK 62: Delgado çıkıyor yerine Higuain giriyor.

DK 63: Bobo ile 2. golü kaçırdık. Ortadan derinlemesine atılan pası önüne alan Bobo, cezasahasına girdiği anda vurdu. Ancak istediğimiz gol gelmedi. Üsttan aut.

DK 68: Beşiktaş 1-0 Liverpool

DK 71: Gerrard ve Banayaoune  ile tehlikeli geldi Liverpool. Hakan yerinde bir müdahale ile çıkıoyor ve topa sahip oluyor.

 

DK 75: Higuain ile 2. golü kaçırdık. Liverpool cezsahasının  sol çaprazında aldığı topla cezasahasına girdi. Vuruşu istediği gibi olmadı. 2. golü de bölyece kaçırdık.

 DK 77: Mascherano çıktı yerine Lucas girdi
 



Bu haber 552 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,155 µs