Heyet yarın geliyor! | " /> Heyet yarın geliyor! | "/>

En Sıcak Konular

Heyet yarın geliyor!

24 Ekim 2007 18:01 tsi
Heyet yarın geliyor! Irak heyeti yarın geliyor... Heyette KYB ve KDP temsilcileri de var... Öte yandan Genişletilmiş Irak'a komşu ülkeler toplantısının tarihi de açıklandı. İşte Ankara-Bağdat hattında son dakika gelişmeleri...

Irak'ın Türkiye ile terörü ve sınırötesi operasyonu ele alacağı heyet yarın Ankara'ya geliyor. Haber merkezlerine ulaşan bir son dakika haberine göre heyette Barzani ve Talabani'nin partlileri KYP ve KDP'den de temsilciler olacağı belirtildi.

Irak'a komşu ülkeler toplantısı yapılıyor

''Genişletilmiş Irak'a Komşu Ülkeler Dışişleri Bakanları İkinci Toplantısı'' 1-3 Kasım 2007 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin ev sahipliğindeki toplantının 1-2 Kasım tarihlerinde Yüksek Düzeyli Memurlar seviyesinde Conrad Otelinde, 3 Kasım tarihinde ise Dışişleri Bakanları düzeyinde Çırağan Palas Kempinski Otelinde yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, toplantıya İran, Kuveyt, Bahreyn, Suudi Arabistan, Mısır, Ürdün ve Suriye'nin yanı sıra Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi daimi üyeleri ABD, Fransa, İngiltere, Çin ve Rusya, G-8 ülkelerinden Japonya, Almanya, İtalya ve Kanada ile Birleşmiş Milletler, İslam Konferansı Örgütü, Arap Birliği ve AB Komisyonundan yetkililerin davet edildiği kaydedildi.

Yüksek Düzeyli Memurlar Toplantısının basına kapalı olarak gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, Dışişleri Bakanları toplantısını izleyecek basın mensuplarının fotoğraf ve görüntü almak için toplantı salonuna girişine kısıtlı bir süre izin verileceği, toplantı sonunda ise Çırağan Palas Kempinski Otelinde basın toplantısı düzenleneceği ifade edildi.

 



Bu haber 300 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,686 µs