En Sıcak Konular

Dikkat! Boğaziçi köprüsü kapalı!

24 Ekim 2007 16:57 tsi
Avrasya Maratonu nedeniyle Boğaziçi Köprüsü kapanacak. İşte o günler ve saatler...

İstanbul’da yapılacak olan "29. Kıtalararası Avrasya Maratonu" nedeniyle 28 Ekim Pazar günü Boğaziçi Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

"Kadıköy-Göztepe gelişi Boğaziçi Köprüsü istikameti TEM ayrımından itibaren, E-5 Karayolu Boğaziçi Köprüsü-Mecidiyeköy arası, Boğaziçi Köprüsü gidiş-geliş, Mecidiyeköy girişi, tercihli yol (Mecidiyeköy Meydan, Şişli Camisi önü, Şişli Osmanbey, Harbiye, Divan Oteli Kavşağı)
ve bu yola çıkan tüm ara yollar, Taksim’e çıkan bütün cadde ve sokaklar (Gümüşsuyu, İstiklal, Sıraselviler ve Tarlabaşı Taksim çıkışı), Tarlabaşı Bulvarı ve bulvara çıkan tüm cadde ve sokaklar, Şişhane Meydanı, Perşembe Pazarı Caddesi ile Karaköy, Fındıklı, Kabataş, Dolmabahçe arası Meclis-i Mebusan Caddesi, Beşiktaş Akaretler Dolmabahçe arası, Dolmabahçe Caddesi ve Atatürk Köprüsü ile Atatürk Bulvarı-M. Kemal Caddesi." Bu yollar dışında, Nixs Otel önü-Sahil Kennedy Caddesi-Sirkeci-Eminönü ve Yeni Galata Köprüsü araç trafiğine kapatılacak.

ALTERNATİF YOLLAR

Açıklamada, bu yolların kapatılacak olması nedeniyle sürücülerin kullanabilecekleri alternatif güzergahlar da şöyle sıralandı:
"Asya yakasından Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücüler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Çamlıca turnikelerden gelip Boğaziçi Köprüsü’nden geçecek araçlar Kozyatağı’nı kullanarak TEM Otoyolunu ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsünü, Mecidiyeköy-Taksim-Divan Kavşağı arasını kullanacak sürücüler ise Halaskargazi ve Cumhuriyet caddelerini kullanabilecek.
Divan Kavşağı’ndan Dolapdere-Kasımpaşa-Kulaksız-Halıcıoğlu yönüne gidecek sürücüler Piyalepaşa Bulvarı ve istikametini, Eminönü’nden Beşiktaş’a gidecekler Balat-Haliç-E-5-Barbaros Bulvarı istikametini, Beşiktaş’tan Karaköy’e gidecekler Spor Caddesi-Bayıldım Caddesi-Fındıklı-Salıpazarı-Karaköy istikametini kullanabilecek.

FATİH MEHMET KÖPRÜSÜ TRAFİĞE AÇIK

Beylerbeyi köprü katılım istikametine gidecek sürücüler, Beylerbeyi ve Üsküdar istikametinden, Boğaziçi Köprüsünü kullanacak sürücüler ise Beylerbeyi Çengelköy yolunu takiben Beykoz-Kavacık’tan Fatih Sultan Mehmet Köprüsünü kullanabilecek.

İnternet haber



Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,707 µs