En Sıcak Konular

Paşalardan acı gerçek!

22 Ekim 2007 14:20 tsi
Emekli Paşa'ların hepsi aynı görüşte birleşiyor. Onların hedefinde...

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askerî birliğe yapılan saldırıya tüm Türkiye'den tepki yağdı. Emekli Paşa'ların hedefinde ABD var...

Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu:

ABD TERÖRİST İLAN EDİLMELİ

Kürt vatandaşlarımız sağduyulu olmalı. Devletin yanında yer almalı. Yaşanan tatsız olay, Türkiye'yi iç çatışmaya itmeyi amaçlamakta. Bu olaylara destek verdiği sürece başta Talabani ve Barzani olmak üzere, ABD'nin de terörist sıfatıyla anılması gerektiğini düşünüyorum.

Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkan Vekili Bülent Orakoğlu:

ABD'Lİ KOMUTANLAR PKK İLE GÖRÜŞÜYOR

PKK'nın 'maşa' olarak kullanıldığı herkes tarafından açıkça görülüyor. İstihbarat birimleri artık açık ya da örtülü operasyonlarla, teröristlerle irtibatta olanları ortaya koymalıdır. ABD'li komutanlar ve bazı Avrupa ülkeleri teröristlerle görüşüyor. En ciddi birliklerimizi pusuya düşürüyorlar. Profesyonelce eylemler yapıyorlar. Bu silahları, lojistik desteği PKK'ya kim veriyor? Buna bakmak gerek. Yabancı güçlerin Türkiye'deki taşeronlarının uyguladığı taktikler değişmiyor. Bu klasik oyun yıllardır devam ediyor; fakat biz ders almıyoruz. Terörle mücadelede polis Özel Harekât timlerinin daha etkin kullanılması gerekli ve geniş yetkiler verilmeli.

Eski Terörle Mücadele Özel Temsilcisi emekli Orgeneral Edip Başer:

PKK KARDEŞ KAVGASI İSTİYOR

Arka arkaya gelen eylemler, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk ulusunu tahrik amacı taşıyor. PKK, Türk ulusunun bir ikileşmeye gitmesini, kardeş kavgasına sürüklenmesini istiyor. Onun için Türk ulusunun çok dikkatli olması, bu tuzağa düşmemesi lazım. Terör örgütü bunu sağladığı zaman, büyük haritalarla ortaya koydukları asıl amaçlarına çok daha yaklaşmış olacak. Bu konuda dünyada da Türkiye'ye baskı, düşmanlık yapmak için hazır bekleyen Avrupa ülkelerini çok daha net bir şekilde yanlarına alarak Türkiye'yi köşeye sıkıştırma imkânı bulacak. Türkiye'ye yapması gereken yardım ve vermesi gereken desteği bugüne kadar sağlamayan ABD hem kınanmalı, hem de eğer elimizde onlara karşı da kullanılabilecek siyasi, ekonomik kozlar neyse, nasıl olacaksa, en uygun ve en sert şekliyle yürürlüğe konulmalıdır.

Emekli Binbaşı Serhat Karadeniz:

ABD'NİN AMACI KÜRT DEVLETİ KURMAK

PKK'ya uluslararası bir destek var. 1994 yılında ABD'li bir yarbay, bölgede Kürt devleti kurmak istediklerini söyledi. Ben de 'kuramazsınız' dedim. 'O zaman bizimle savaşırsınız' dedi. Saat değil, saniye bile beklemeden karşılık verilmeli. Ancak bu karşılıklar kalabalık değil, küçük gruplarla yapılmalı. Gece yapılmalı.

Terör uzmanı Ercan Çitlioğlu:

DUYGULARIMIZIN ESİRİ OLDUK

Duygularımızın bizi tutsak almasına izin vermememiz gerekir. Yönettiğimiz kriz, bizi yönetir hale geldi. Türkiye'nin ne şekilde davranmasını istiyorsa onlar oluyor. Irak'a girmemiz isteniyorsa artık bu ortama gelinmiş oldu.

İnternet haber



Bu haber 747 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,586 µs