En Sıcak Konular

Trafiğe bir günde 8 kurban

13 Ekim 2007 20:57 tsi
Yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi öldü, 66 kişi yaralandı.

Saat 18.00 itibariyle gün içinde meydana gelen trafik kazaları şöyle:

Çorum'da, Tokat'ın Turhal ilçesinden Ankara'ya giden Ceyhan Akbulut'un (18) kullandığı 06 KKU 15 plakalı otomobil, Amasya-Mecitözü kara yolunun 35. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada, Murat (30), Sedat (41) ve Ahmet Akbulut (51), öldü. Sürücü Ceyhan Akbulut ile Ferhat (13) ve Elvan Akbulut (43) ise yaralandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Mehmet Şimşek (18) idaresindeki 42 ZF 547 plakalı otomobil, Beyşehir-Isparta kara yolunun 3. kilometresinde, İbrahim Uslu'nun kullandığı 42 VA 055 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Durmuş Ali Arslan (19) öldü. İbrahim Uslu, Mehmet Şimşek (19) ve Emre Şimşek (21), yaralandı.

Bursa'da, Ertan Ç'nin (27) kullandığı 16 AV 689 plakalı otomobil, Acemler Mudanya Caddesi'nde, yol kenarındaki bariyerlere çarparak devrildi. Kazada, araçtaki Yüksel Koçum (34), hayatını kaybetti. Sürücü Ertan Ç. ile Davut Karakay (31) ise yaralandı.

İstanbul'da, Beşiktaş semtinde Barbaros Bulvarı Balmumcu mevkisindeki kazada, plakası alınamayan bir taksi, Sarp Erem (34) yönetimindeki 34 ET 7039 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Yola savrulan Erem'e, arkadan gelen bir başka otomobil daha çarparak, sürükledi. Kazada, motosiklet sürücüsü Erem, yaşamını yitirdi.

Samsun'un Alaçam ilçesi Yakacık Mahallesi'nde Oktay Akay (23) yönetimindeki 55 NM 529 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Duran Kurnaz'a (40) çarptı. Yaralı olarak Bafra Devlet Hastanesine kaldırılan Kurnaz kurtarılamadı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, Ordu'dan Samsun yönüne giden Engin Şahin yönetimindeki 34 GFT 03 plakalı otomobil, ilçe girişinde yolun karşısına geçmek isteyen Şerife Orta'ya (68) çarptı. Kazada yaralanarak Samsun Devlet Hastanesine kaldırılan Orta, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Eskişehir'de, Mehmet Faruk Kılıç idaresindeki 34 ZN 4023 plakalı otomobil, İnönü-Kütahya kara yolunun 20. kilometresinde şarampole devrildi. Kazada Taha Muhsin Yılmaz, Buse Nur Kılıç, Burcu Kılıç, Melike Kocaman, Melise Kocaman ile Burku Nur Kılıç yaralandı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Seydişehir'den Beyşehir yönüne giden Sadık Okutan (46) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Beyşehir'e bağlı Bayavşar beldesi yakınlarında yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Sadık Okutan ile Meral (41), İlyas (20) ve Mehmet Okutan (17), yaralandı.

Van'da, Edremit ilçesinden Van'a gelen Bahattin Filiz yönetimindeki 65 ER 0089 plakalı otomobil, ilçe çıkışında takla atarak devrildi. Kazada, sürücü Filiz ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 5 kişi yaralandı.

Düzce'den Akçakoca istikametine giden Zafer Kabul idaresindeki 81 GA 852 plakalı otomobil ile Metin Ustaoğlu yönetimindeki 81 BV 104 plakalı hasta naklinden dönen ambulans çarpıştı. Aynı istikamette seyreden 06 YYZ 98 plakalı sürücüsü belirlenemeyen otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Zincirleme kazada, henüz kimlikleri belirlenemeyen 5 kişi yaralandı.

Sinop'ta, İstanbul'a giden AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu'nun kullandığı 34 RRH 81 plakalı otomobil, Sinecan yöresinde karşı yönden gelen Sebahattin Gökmenoğlu yönetimindeki 57 AE 753 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Tıngıroğlu ve diğer araç sürücüsü Gökmenoğlu yaralandı.

İzmir, Çanakkale, Bursa ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde meydana gelen trafik kazalarında da 36 kişi yaralandı.

hürriyet
 
 
 
 



Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,378 µs