En Sıcak Konular

TÜSİAD sınırötesine temkinli!

9 Ekim 2007 15:02 tsi
TÜSİAD Başkanı Yalçındağ, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren ile Başbakanlık Merkez Bina'da yaptıkları görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. TÜSİAD sınırötesi operasyon ile ilgili temkinli

TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, ''Sınır ötesi operasyon fayda sağlayacaksa olabilir. Ama faydası olacak mı, olmayacak mı iyi irdelenmesi gerekir'' dedi.


CNNTurk'un haberine göre TÜSİAD Başkanı Yalçındağ, "Ancak ülkemiz o kadar acı bir olay yaşamakta ki - bu maalesef terör - bugünkü bütün konuların üzerini bir sis gibi kapladı. Biz de TÜSİAD olarak terörü kınıyoruz, lanetliyoruz" dedi.


Yalçındağ, "Türkiye'nin bu beladan bir an önce kurtulmasını temenni ediyoruz. Burada millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız, soğukkanlı olmamız, acılarımızın üstesinden gelmekte de ve çözüm bulmakta da bize yardımcı olacaktır diye düşünüyoruz" diye konuştu.


Terörle mücadelede sınır ötesi operasyon konusunda ne düşündüğünün sorulması üzerine de Yalçındağ, "Bu sorundan kurtulmak için ne gerekiyorsa yapılmalı. Eğer onun faydası olacaksa olabilir ama faydası olacak mı, olmayacak mı gerçekten onun iyi irdelenmesi gerektiği düşüncesindeyiz" ifadesini kullandı.


Köşk zirvesinde "güçlü tedbir" vurgusu


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, terörle mücadele konusunu ele almak üzere Çankaya Köşkü'nde dün bir araya geldi.


Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Güvenlik güçlerimizin, terörizm karşısındaki haklı mücadelesini her türlü şart altında yılmadan devam ettirmesi ve güçlü tedbirler uygulaması yönündeki kararlılığı vurgulanmıştır" denildi.

Haber 10



Bu haber 546 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,185 µs