En Sıcak Konular

Uyarısız vurulacaklar!

18 Temmuz 2016 11:31 tsi
Uyarısız vurulacaklar! İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, tanımlanmayan tüm helikopterleri düşürme talimatı verdi.

Darbe girişimi ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde dün akşam kritik güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantıda İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, tanımlanmayan tüm helikopterleri düşürme talimatı verdi. Ayrıca Sosyal medya ve kamuoyunda FETÖ'cü kadroların yeni bir kalkışma için ekonomiye darbe vurma girişiminde bulunacakları iddialarına karşı önlem alındı.

Darbe girişimi sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan yönetiminde kriz masası oluşturuldu. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kriz masasında bu akşam saatlerinde İstanbul Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda olağanüstü güvenlik tedbirleri alındı. Güvenlik tedbirlerinin ikinci bir emre kadar daha da arttırılacağı öğrenildi.

Toplantıda alınan kararların en başında son 2 gecedir sürekli olarak İstanbul hava sahasında tanınmayan bazı helikopterlerin görüldüğü iddiası üzerine, Emniyet Müdürü Çalışkan'ın talimatıyla güvenliği tehlikeye sokacak herhangi bir tanınmayan helikopter görülmesi durumunda uyarısız olarak düşürülmesi yönünde talimat verdiği belirtildi.

1800 ÖZEL HAREKAT EKİBİ TAKVİYE YAPILDI

Darbe girişimi sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosuna takviye olarak gelen bin 800 Özel Harekat polisi ile tüm kritik tesislerde tedbir alındı. Pek çok cadde ve sokakta kobra ve ejder olarak adlandırılan zırhlı araçlarla sürekli devriye atılacağı kararının verildiği öğrenildi.

Bu haber 908 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,366 µs