En Sıcak Konular

'Bedelini çok ağır ödeyecekler'

16 Temmuz 2016 04:31 tsi
'Bedelini çok ağır ödeyecekler' Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişimiyle ilgili Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Bugün bildiğiniz gibi öğleden sonra bir hareketlilik ne yazık ki silahlı kuvvetlerimizin içinde mevcuttu ve bu hareketliliğin neticesinde de Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisinde bir azınlık ne yazık ki ülkemizin birliğine, beraberliğine, bütünlüğüne hazmedemeyen, milletimizin birliğini, beraberliğini ne yazık ki kabullenemeyen bu grup, çok daha önceden söylediğim gibi Paralel Devlet Yapılanması'nın ta kendisiydi ve bu yapılanma tabii 40 yıllık sürecin neticesinde silahlı kuvvetlerimizin içinde de emniyet teşkilatımızda da devletin diğer kurumlarında da kendine yer bulmuş, her türlü kılığa, kılıfa girmiş ve bugünlere kadar bu şekilde gelmiştir.

Şu anda yapılan hareket bir ihanet hareketidir, bir ayaklanma hareketidir. Ve bu vatana ihanet hareketinin bedelini de tabii çok ağır ödeyecekler. Bunu peşinen söyleyeyim. Burada milletin oylarıyla iş başına gelmiş bir hükümeti hazmedememeleri onlar için bitiş olmuştur.

Biz bu yola başımızı koymuşuz. Biz buraya canımızla kefenimizle yola çıkmışızdır. Bu hareket Allah’ın bize büyük bir lütfudur. Birileri ne olacağını çok iyi kestirdiler. O yüzden böyle bir adımı attılar. 
Atatürk Havalimanı’nı üzerinde F-16’lar uçuyor. Biz bunları düşmana karşı ülkeyi savunsun diye aldık. F-16’lar havada uçağımı tecrit etmeye çalıştılar.

Ben Marmaris’teydim. Maalesef arkamızdan ayrıldığım oteli bombalamışlar. Genel Sekreterimi alıp götürmüşler. Genelkurmay Başkanı'nın durumunu bilmiyorum.
Tutuklamalar daha yukarılara gidecek. Ordumuz temizdir, Silahlı Kuvvetlerimizin tertemiz haline leke getirilmemelidir. Aynı zamanda silahlı bir terör örgütü oldukları da ortaya çıktı mı, çıktı. Milletin silahıyla milleti vurdular.

Dünya medyasında ülkemizin kalkınmasını hazmedemeyenler, 'Asker Türkiye’de yönetime el koydu' diyor. Nereye koydu? Bunlar askerin içinde azınlık. İşgalcilere ülkemizi bırakmayacağız.


Bu haber 836 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,502 µs