En Sıcak Konular

Bahçeli: Sinsi kampanya devreye alınmıştır

29 Mart 2016 15:01 tsi
Bahçeli: Sinsi kampanya devreye alınmıştır MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Yeni bir algı operasyonu, yeni bir sinsi kampanya devreye alınmıştır. Okyanus ötesinden kaynaklı siyasi tasarımlara prim ve destek vermeyeceğimizi de açık yüreklilikle ifade ediyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörizmin altın çağını yaşadığını belirterek, "Terör örgütleri küresel bölünme projelerinin icrası amacıyla kiralanmış, silahlandırılmış, kışkırtılmıştır" dedi.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın büyük bölümünü terör konusuna ayırdı.

‘SUR'DA HERDEK KAZIP BOMBA DÖŞEYEN ALÇAKLAR GEÇMİŞTE BERLİN'DE PIŞPIŞLANMIŞTI'

Türkiye'nin, ‘siyasi bölücülük' ve ‘silahlı terörün' yoğun saldırısı altında olduğunu ve gelişmelerin çok tehlikeli boyutlara ulaştığını vurgulayan Bahçeli, şunları söyledi:

"Cizre'de kurşun sıkan katiller düne kadar Paris'te ağırlanmıştır. Sur'da hendek kazıp bomba döşeyen alçaklar geçmişte Berlin'de pışpışlanmış, Londra'da kucaklanmış, Brüksel'de ödüllendirilmiştir. Nusaybin'de, İdil'de, Yüksekova'da, Silopi'de varlığımıza ve birliğimize kast eden fitne yuvaları Moskova'da ilgi görmüş, Washington'da övülmüştür. Terör örgütleri küresel bölünme projelerinin icrası amacıyla kiralanmış, silahlandırılmış, kışkırtılmıştır."

‘AFFEDİLMEZ BİR ÇİFTE STANDART'

Bahçeli, şunları söyledi: "Brüksel'de patlayan bombalara tepki gösterip, Ankara ve İstanbul'daki caniliklere suskun kalmak; Paris'teki terör saldırılarına karşı kıyameti kopartıp Şırnak, Diyarbakır, Mardin, Suruç, Şam, Bağdat ve daha nice şehirlerdeki faciaları görmezden gelmek affedilmez bir çifte standarttır.

'HANS İÇİN AĞLAYANLAR MUHAMMED'E GELİNCE ÇELİŞKİ YUMAĞINA DÖNÜŞMEKTE'

Hans için ağlayanlar, John için üzülenler; sıra Ahmet'e, Mehmed'e, Muhammed'e gelince tam bir çelişki yumağına dönüşmektedir. Maalesef Batı bu kayıtsızlığın içine çoktan yuvarlanmıştır."

‘ABD'Lİ SAVCIDAN YAZDIĞI İDDİANAMEDEN ÖĞRENECEĞİMİZ BİR ŞEY BULUNMAMAKTA'

"Türkiye'nin adalet terazisinin uzun süredir kırık olduğunu" belirten Bahçeli, yaklaşık bir haftadır Rıza Sarraf'ın, ABD'de yakalanıp, mahkeme önüne çıkarılması hususunun konuşulduğunu aktardı.

Bahçeli, Türkiye'nin yeterince paralel yorgunu, paralel karmaşanın mağduru olduğunu öne sürerek, "Yeni bir algı operasyonu, yeni bir sinsi kampanya devreye alınmıştır. Bizim ABD'li bir savcının yazdığı iddianameden öğreneceğimiz, bulacağımız, 'şimdi oldu' diyeceğimiz esasen bir şey bulunmamaktadır. ABD'den duyacağımız yeni bir şeyin olmadığını, olsa bile bunun kanaatlerimizi temelden değiştirmeyeceğini, eğer varsa, okyanus ötesinden kaynaklı siyasi tasarımlara prim ve destek vermeyeceğimizi de açık yüreklilikle ifade ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

Bu haber 987 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,469 µs