En Sıcak Konular

Eylem yalanmış!

3 Ekim 2007 14:15 tsi
Eylem yalanmış! Eylem Şenkal dün söylediklerini bugün reddetti.

Şenkal’ın ‘babam’ dediği, Hasan Hüseyin Kormazgil’in eşi iddialara yanıt verdi...

Paper Moon adlı sosyetik gece kulübünde avukat sevgilisinden yediği dayak nedeniyle günlerce gündemde kalan manken Eylem Şenkal, bu kez solcu şair Hasan Hüseyin Korkmazgil'in evlilik dışı kızı olduğunu ve yıllardır başka bir kimlikle yaşadığını söyledi.

Hürriyet gazetesinin dün yayımlanan Kelebek ekinde, "Zeynep nasıl Eylem Şenkal oldu?" başlığıyla verilen haberde mankenin, babasının sol davaları nedeniyle 23 yıldır gerçek ismi Zeynep olmasına rağmen Eylem Şenkal adıyla başka bir kimlikle yaşadığına dair açıklamalarına yer verildi.

ÖLDÜ BİLİNİYORUZ

Anne ve babasının nikâhlı olmadığını, babasının bütün haklarının ilk eşi ve ağabeyinde olduğunu söyleyen manken, "Biz öldü biliniyoruz. Babamın sol davaları yüzünden evimiz yakıldı, bu olaylardan sonra babam nüfus cüzdanımı değiştirdi. 7 yaşından beri kendi nüfus cüzdanımı kullanmıyorum. Ömrüm 'Biz terörist değiliz'i ispata çalışmakla geçti. Milli Takım'da voleybol oynamamın sebebi de bu, 'Ben geri zekâlıyım, salağım' deyip modelliğe girmemin sebebi de bu."

AÇIKLAMALARI EYLEM ŞENKAL YAPMADI

Eylem Şenkal, dün konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Şenkal'ın menajeri ise "Haberi okuyunca biz de çok şaşırdık. Eylem'in evlilik dışı olması söz konusu bile değil. Adı geçen şairle de alakası yok. Avukatımız devreye girdi. Eylem Hanım, www.zeynepeylemsenkal.com adresli resmi internet sitesinden bir açıklama yapacak" dedi.

NÜFUS CÜZDANINDAKİ BABASI REDDETTİ

Eylem Şenkal'ın nüfus cüzdanındaki babası Yıldırım Şenkal, "Eylem Şenkal benim kızım değil" dedi. Eylem Şenkal'ın annesi Saadet Koçer'den boşanan Şenkal şunları söyledi:

"İlk eşim Saadet Hanım'la 1973'te evlendik. 7 yıl resmiyette evli kaldık. Saadet Hanım'ın, kiminle beraber olduğunu bilemiyorum. Eylem ne demişse doğrudur. 1980'de Saadet Hanım'la, tek celsede boşandık. O zaman Eylem vardı. Babası ben değilim."

Saadet Koçer'in babası Dursun Koçer (79) ise "Eylem bu açıklamadan ne gibi bir fayda temin ediyor bilemiyorum. O adam hoşuna gittiği için 'Babam Korkmazgil' diyordur" dedi.

HASAN HÜSEYİN'İN EŞİ: SAÇMA SAPAN İDDİALAR

Haberi okuyan en az 100 kişinin kendisini aradığını söyleyen, Hasan Hüseyin Korkmazgil'in eşi Azime Korkmazgil konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Yazıyı okuyunca Eylem Şenkal'ın ruh sağlığı yerinde değilse, beni ilgilendirmez diye düşünmüştüm. Saçma sapan bir iddianın üzerine bu kadar atlanır mı? Ben olsam böyle bir tongaya basmazdım. Hasan Hüseyin sıradan bir insan değil ki... Üstelik saydam yaşamış bir ozan, yaptıkları gün ışığında. 1964'te evlendik, öldüğü yıl olan 1984'e kadar birlikte yaşadık. Eylem Şenkal 1964'ten önce doğduğunu söylese bir düşünürdüm, "Acaba" diye. Ama 1977'li olduğunu söylüyor. Şenkal'ın söyledikleri tamamen hayal ürünü. 20 yıl eşimin yanı başında yaşadım. Herhalde Eylem Şenkal, Hasan Hüseyin'i yeni keşfetti ve baba olarak seçti. Yapılan haberi de sorumsuzluk olarak değerlendiriyorum."

Milliyet

 



Bu haber 854 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,995 µs