En Sıcak Konular

Yeni bir dönüm noktasındayız

3 Şubat 2016 08:53 tsi
Yeni bir dönüm noktasındayız "Türkiye terörden arındırılacak, şehirlerimiz silah deposu, barikat olmaktan arındırılacaktır. Şehirlerimiz terörün yol açtığı tahribattan kurtulacak. Bütün vatandaşlarımız huzura kavuşacaktır. Yeni bir dönüm noktasındayız"

Partisinin Doğu ve Güneydoğu illeri milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri kanaat önderi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırladı. Çankaya Köşkü'ndeki buluşmada, dönüm noktasında olduklarını belirten Davutoğlu, özetle şunları söyledi:

12 Eylül sizleri nesneleştirmeye çalıştı. Şimdi terör örgütü nesneleştirmeye çalışıyor. Temsil ettiğiniz toplum teröre prim vermedi. Sizler sağduyunun aklıselimin tarafı oldunuz. Sorumluluk duygusuyla hareket ederek samimiyetle çözüm yolu aradınız. Bu desteği her zaman yanımızda görmek istiyoruz.

TÜM RENKLERİ KUCAKLIYORUZ

78 milyon insanın her birinin bizim için aynı olduğunu ifade ettik. Herhangi bir kardeşime bakarken, 'acaba bu Türk mü, Kürt mü, Alevi mi Sünni mi' diye sorarsam aldığım her nefes haram olsun. Türkiye'yi bütün renkleriyle farklılıklarıyla seviyoruz, kucaklıyoruz. Her insanın kendi inanışıyla güzel olduğunu düşünüyoruz. AK Parti geçmişin ötekileştirici zihniyetine tepki olarak milletimizin birlik hissiyatından doğmuş bir partidir. Bizler, birliğin, bütünlüğün, kardeşliğin sesi ve sözcüsü olmaya devam edeceğiz.

BU TOPRAKLARIN VİCDANIYIZ

Kim özgürlük ortamını yok etmeye çalışıyorsa onlara asla izin vermeyiz. Özgürleşen Türkiye'de şehirlere silah yığınağı yapanlara izin vermeyiz. Kim eline silah alıp bir başka kardeşimize yönelik olarak bu silahı doğrultursa, şehirlerimizi harabeye çevirmek isterse, kutsal mekanlarımızı mermileriyle tahrip etmek isterse hepimiz ona karşı çıkacak ve bu toprakların ortak feyzinin, vicdanının sesi olacağız.

MÜCADELEMİZ CANİ ŞEBEKELERLE

Bizim mücadelemiz bu ülkenin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine kasteden cani şebekelerle, insanlık dışı terör örgütleriyle. Bizim mücadelemiz okullara, hastanelere, camilere, sokaktaki insanlara saldıracak kadar gözü dönmüş menfur odaklarla. Devletimiz her türlü tehlikeyi bertaraf edecek güç ve kararlılıktadır. Türkiye terörden arındırılacak, şehirlerimiz silah deposu, barikat olmaktan arındırılacaktır. şehirlerimiz terörün yol açtığı tahribattan kurtulacak. Bütün vatandaşlarımız huzura kavuşacaktır.

Bu haber 934 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,862 µs