En Sıcak Konular

Devlet Bahçeli kalp ameliyatı oldu

19 Ocak 2016 12:17 tsi
Devlet Bahçeli kalp ameliyatı oldu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı açıklama geldi.

Açıklamada, Bahçeli'nin sağlık durumunun son derece iyi olduğu ifade edilerek, kendisinin bugün de hastanede istirahat edeceği kaydedildi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, 15 Ocak Cuma günü Kocaeli'deki özel bir hastanede anjiyo yapılmıştı.

Ameliyatı sorunsuz ve başarılı geçen Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilirken, MHP lideri Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu.

Anadolu Sağlık Merkezi'nden, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, 'MHP basın bürosundan yapılan

açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önceden planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Kontroller dahilinde koroner anjiyografi yapılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup, kendisi şu anda istirahat etmektedir' ifadelerine yer verildi.

KALP KAPAKÇIĞINA MÜDAHALE

Kocaeli Çayırova'daki Anadolu Sağlık Merkezi'nde Prof. Dr. Sertaç Çiçek başkanlığındaki bir heyet tarafından gerçekleştirilen ameliyatta Devlet Bahçeli'nin kalp kapakçığına müdahale edildiği öğrenilmişti.

GENEL BAŞKANIMIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ OLUP, İSTİRAHAT HALİNDEDİR"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın ise, operasyonun yapıldığı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili yazılı açıklama yapmış ve açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırmıştır. Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, istirahat halindedir" ifadelerini kullanmıştı.

MHP İL BAŞKANI ÜNLÜ 2 GÜN ÖNCE TABURCU OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de, Devlet Bahçeli'nin ameliyatı ile ilgili açıklama yapmış ve Ünlü, Bahçeli'nin ameliyatın ertesi günü taburcu olacağını söyleyemişti. Ünlü, " Türk dünyasının lideri sayın genel başkanımız, önceden planlanmış kontrol gereği, sabah kontrollü anjiyo olmuştur. Sağlık durumu gayet yerindedir. Şu an istirahat etmektedir. Tüm ülkücü camianın gönlü rahat olsun, sıkıntıya mahal yoktur. Muhtemelen sabah 10.30 gibi sayın genel başkanımız taburcu olup Ankara'ya hareket edecektir. Planlanmış bir kontroldür. Dediğim gibi, bilinci açık, dinlenmektedir" diye konuşmuştu.

MUHALEFET HAREKETE GEÇMİŞTİ

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi'nde bir süre önce Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener'in arka arkaya yaptıkları açıklamalarla hareketlenen muhalefet imzaları bugün toplamış ve muhalif kanat, topladıkları imzaları geçtiğimiz cuma günü parti genel merkezine teslim etmişti.

TÜZÜK DEĞİŞİMİ İÇİN 601 İMZA GEREKİYOR

MHP'de olağanüstü kurultayın toplanabilmesi için 543 imza yeterli. MHP Kurultay'ında tüzüğün değişebilmesi için 601 imza gerekiyor.

Bahçeli meydan okumuştu. Ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu imzaları geçersiz sayacağını ve olağanüstü kurultayı toplamayacağını ilan etmişti. Bahçeli, "İmzayı, kim ne kadar toplarsa toplasın. Müracaatları halinde kabulü mümkün olmayacaktır" restini çekmişti.

BAHÇELİ "KABUL ETMEYECEĞİZ" DEMİŞTİ

543 imza, tüzük kongresinin toplanması için yeterli. Ancak 10 Ocak'ta açıklama yapan MHP lideri Bahçeli, imzaları kabul etmeyeceklerini söylemişti.

Bu haber 836 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,662 µs