En Sıcak Konular

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

31 Aralık 2015 11:05 tsi
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’den gelen açıklamaya göre yeni yıla İstanbul elektrik kesintileri ile girecek.

1 Ocak ve 2 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak. işte elektrik kesintisinden etkilenecek ilçeler! İstanbul’da elektrik kesintisi son dakika haberimizin detayları…

İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ ANADOLU YAKASI

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle anadolu yakasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Pendik’te 1 Ocak 2016 Cuma günü 09.00-13.00 saatleri arasında yapılacak elektrik kesintisi Velibaba, Ötüken ve Günpınar civarını etkileyecek.

Ümraniye’de 2 Ocak Cumartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında Ümraniye Atatürk, Tunahan, Genç Fidan, Estergon, Yonca ve Deste civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Maltepe’de 2 Ocak Cumartesi günü 09.00-13.00 saatleri arasında İdealtepe, Büyük Tur Yolu civarında elektrik kesintisi yapılacak.

İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ AVRUPA YAKASI

Güngören’de 2 Ocak Cumartesi günü 13.00-18.00 saatleri arasında Mehmet Nesih Özmen Mahallesi Savaş Caddesi, Pelit, Karadal, Savur sokakları ve civarı, 11.00-14.00 arasında Gençosman Mahallesi Tatlısu, Yeşilova, Kaymakçı, Kaynak, Şebboy, Semiz, Manolya, Serin Yayla, Sardunya sokakları, Birlik Cami, Ufuk Sitesi ve civarı, 09.00-12.00 arasında Gençosman Mahallesi Semiz, Kaynak, Geçit, Filiz, Kaynakçı, Uzay sokakları, Benzin İstasyonu ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Sultangazi’de ise 2 Ocak Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında Sultançiftliği Mahallesi 30 Sokak ve civarı, Küçükçekmece'de 08.00-18.00 arasında Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi, Bayrak, Mehmetçik, Saka, Erdem, Burcu, Yasemin, 1901 sokakları ve civarı, İnönü Mahallesi İstiklal Caddesi ve civarı, Fevzi Çakmak Mahallesi Halkalı Caddesi, Betsan Mozaik ve civarı, Başakşehir'de 08.00-18.00 arasında, Başakşehir Mahallesi Sabahattin Zaim Caddesi, Hürriyet Bulvarı, Sancak Sokak ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.

Beşiktaş'ta 2 Ocak Cumartesi günü 09.00-16.00 arasında Arnavutköy ve Kuruçeşme mahalleleri Arnavutköy Kuruçeşme, Bebek Arnavutköy Caddesi, Erzurumlu Şükrü Paşa, Dulkadiroğulları, Mumhane, Francalacı, Arnavutköy Yalıboyu, Yeşilpınar, Arnavutköy Set, Üvez, Bebek Arnavutköy sokakları ve civarına elektrik verilmeyecek.

Beyoğlu’da elektrik kesintisinden etkilenecek ilçeler arasında. 2 Ocak Cumartesi günü 09.00-16.00 saatleri arasında İstiklal Mahallesi Hacı Hüsrev, İplikçi Fırını ve Ali Kabuli caddeleri, İbn-i Sina, Kan Kardeşi, Paşalı Hasan, Kanarya, Yeni İshak, İmam Bahçe, Mahir, Sıhhat, Sahaf Mezarlığı, Kolan, Sebilci, Mahmudiye Cami, Fesci Yokuşu sokakları ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak.

Büyükçekmece’de 2 Ocak Cumartesi günü 11.00-14.00 arasında Türkoba Mahallesi Atatürk, Çayırlar, Aslanbaba, Eski Çatalca Yolu, Bağlar, Fırat caddeleri ve civarında elektrikler kesilecek.

Başakşehir’de 2 Ocak Cumartesi günü 08.00-18.00 saatleri arasında Başakşehir Mahallesinin;Sabahattin Zaim Caddesi,Hürriyet Bulvarı,Sancak Sokakları ve civarına elektrik verilmeyecek.

Bu haber 773 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,215 µs