Tunceli talimatı | " /> Tunceli talimatı | "/>

En Sıcak Konular

Başbakan'dan Tunceli talimatı

2 Ekim 2007 21:09 tsi
Başbakan'dan Tunceli talimatı


AK Parti milletvekilleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partililere 21 Ekim için talimatı verirken yerel seçimdeki hedeflerini de açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Erdoğan, milletvekillerine 21 Ekim'deki referanduma kadar seçim bölgelerine gitmeleri talimatını vererek, Meclis'in bu tarihe kadar tatile gireceğini açıkladı. Erdoğan, partisinin yerel seçimlerle ilgili hedefini de tekrarlayarak, "Tunceli'yi kazanmalıyız" dedi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen iftar yemeğinde sebzeli çorba, zeytinyağlı sarma ve enginar, beğendi kebap ve aşure ikram edildi.

Alınan bilgiye göre, yemeğin ardından milletvekillerine hitaben bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, vekillerden 21 Ekim'de yapılacak referanduma kadar seçim bölgelerinde çalışmalarını istedi. Meclis'in de referandum tarihine kadar tatile gireceğini açıklayan Erdoğan,
vekillere 'bu hafta sonundan itibaren seçim bölgelerinize giderek, evet propagandası yapın' talimatını verdi.

 Muhalefetin karşı çıkması halinde önümüzdeki hafta salı ve çarşamba Meclis'in 'aç-kapa' yapabileceğine işaret eden Erdoğan, tüm vekillerden referandum için çalışmalarını talep etti. Erdoğan, "Herkes köy köy gezsin. Seçim bölgelerinizde anayasa paketinin önemini anlatın. 'Evet' için propaganda yapın" diye konuştu.

Milletvekillerinden özellikle tüm Doğu ve Güneydoğu illerini yeniden gezmelerini isteyen Erdoğan, hükümetin bölgeye yeni yatırımları ele aldığını, bunların bölge halkına anlatılmasını istedi. AK Parti olarak yerel seçimlere de sıkı bir şekilde hazırlandıklarının altını çizen Erdoğan, daha önceki hedefi tekrarlayarak, "Tunceli Belediyesi'ni kazanmalıyız" dedi.

'ALTIN YUMURTA' ÖRNEĞİ
Erdoğan, vekillerden halkla iç içe olmalarını isterken ilginç bir örnek de verdi. Vekillere 'Halkla sürekli yakın temas içinde olun ve dertleriyle dertlenin' diye seslenen Başbakan Erdoğan, "Halkın içinde olun. Milletin içinde olmazsanız, siyaseti Ankara'da oturarak yaparsanız, seçim bölgelerinize gitmezseniz, milletin gönlünü kazanmazsanız, altın yumurtlasanız da yolda giderken elinizden alırlar" diye konuştu.

haber7



Bu haber 547 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,264 µs