En Sıcak Konular

Balili sıkı bir Sivaslı oldu

2 Ekim 2007 13:01 tsi
En çok Sivas köftesini seviyor. Tavlaya bayılıyor. Maçtan önce tuzluk kırıyor.

Ligin flaş ekibi Sivasspor, sadece Türkiye'de değil, İsrail'de de büyük bir merakla izleniyor. Bunun en önemli nedeni takımın İsrailli yıldız oyuncusu Balili... AjansSpor.com'un sorularını yanıtlayan Balili, tam bir Sivas hayranı... En çok Sivas köftesi ile insanlarını seviyor. Sivasspor'dan sonra en çok beğendiği takım ise Fenerbahçe...

İşte Balili'nin anlattıkları;

İsrail ile Sivas arasında fark var. Sivas sakin bir şehir. Gece hayatı yok, stres yok, trafik yok. Ben Sivas’ı gerçekten çok seviyorum. Benim Sivas’ı sevdiğim kadar Sivaslılar da beni çok seviyor. Çarşıda gezerken insanlar beni gördüklerinde hep sohbet ediyoruz. Sivas halkı çok misafirperver ve sıcak kanlı. Ben onları, onlar beni çok seviyorlar. İnsanlarını ve Meşhur Sivas Köftesini.

Sivasspor'un başarı sırrı

Sivasspor’un başarısının sırrı, biz burada bir aile gibiyiz. Taraftarlar, takım arkadaşlarım, teknik heyetimiz ve yönetimimiz herkes bu ailenin bir ferdi. Biz çok uyum içerisindeyiz ve mutluyuz. Bir ailede mutluluk ve huzur varsa başarı da vardır. Bizim bir tek hedefimiz var, haftayı galibiyetle kapatmak. Diğer takımlar bizi hiç ilgilendirmiyor. Sivasspor iyi mücadele ediyor ve iyi savaşıyor ve neticeye de gidiyor. Böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor.

Önemli olan takım başarısı
Takımlarda isimler önemli değildir. Biz başarılıysak bu bizim kişisel başarımız değildir. Takımda herkes iyi olursa bizde iyi oluyoruz. Tabiî ki bireysel olarak da gerek Mehmet olsun gerek ben olayım elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Takım arkadaşlarımızın başarılarını bizlerde golle süslüyoruz. Futbol bir takım ruhudur.

Bülent Hoca'yı çok seviyor
O gerçekten profesyonel bir çalıştırıcı. Çok gururludur ve kibiri asla sevmez. Ben şuna eminim ki, ligdeki bir çok takımın futbolcuları Bülent Hoca ile çalışmayı çok istiyorlardır. Çünkü o muhteşem ve mükemmel bir insan. Bülent Hoca takımdaki herkesle tek tek ilgilenir, sorunları varsa dinler ve çözüm bulur. O futbolcularını motive etmeyi bilen profesyonel bir teknik adam.

Sivas'tan ayrılacak mı?
Her futbolcu elbette ki büyük takımlardan birinin formasını giymek ister. Ben Sivasspor’da çok mutluyum. Büyük bir takım olmazsa Sivasspor’dan gitmeyi asla düşünmüyorum. Futbola Türkiye’de nokta koymak istiyorum. Büyük takım olmazsa Sivas beni isterse bende Sivas’ı isterim.

Maç öncesi neden tuzluk kırıyor?

Bu İsrail’de bir inanç değil. Tamamen şahsi bir olay. Her insan yaptığı bir şeyin kendisine uğur getirdiğini düşünür. Bende maç öncesinde sahaya çıkmadan önce tuzluk kırarım ve tuzu ayağımın üzerine dökerim. Bunun bana şans getirdiğine inanırım.

İnternet haber



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,648 µs