En Sıcak Konular

'Türkiye tek vücud oldu'

1 Kasım 2015 19:15 tsi
'Türkiye tek vücud oldu' "Türkiye kendini korudu. Tek vücud haline gelmek demektir bu. Canlı formudur bu. Canlı formunun ilk refleksi kendini korumaktır."

Yeni Şafak gazetesinden Nedret Ersanel'in seçimler ile ilgili tespiti şöyle: 

"HDP'ye CHP'den giden oylar, CHP'ye geri dönmemiş. Orada da akıllı mühimmat varmış. Türkiye 1 Kasım'da akıllı mühimmat kullanacak demiştim, tüm dünya gördü. O akıllı mühimmatın üzerinde yazan Türk milleti. Tam hedefi vurdu. Güzelce, sivilleri vurmadan, doğru yeri vurdu.
Çok uzun zamandır söylüyoruz, Türkiye'nin güvenlik ile ilgili, terörle mücadele ile ilgili artık akıllı mühimmat var. Bir farklılık var. Metaforu bu. Seçim sonuçları açısından bunu nasıl tercüme edebiliriz. Türkiye kendini korudu. Tek vücud haline gelmek demektir bu. Canlı formudur bu. Canlı formunun ilk refleksi kendini korumaktır.

Konvansiyonel konuşmaları bırakın, gözünüzün önündeki bakış açısını değiştirin, değiştirmezseniz halk fena döver dedik, ve kötü dövdü. Aslında çok iyi görüyorlar da kendi pozisyonları korumak için böyle gösterdiler. Onların dünyası ayrı, bu halktan ayrı! O grupların, dışardaki kimi ülkelerin şu andaki durumlarına bakarsan onlar da sallanıyor, çünkü kendilerini anlayamadılar. Bilerek de anlamadılar. Türk milletinin kızdığı ve sandıkta gösterdiği o. Önce halkım dedi, Türk halkı. O ülkenin kim tarafından yönetilmesi gerektiğini de söyledi.

Almanya'dan büyük ülkeler var. Almanya Şansölye'si Merkel'i kulağından tutup gönderdiler buraya.Bütün bölgeleri bir dalga vurdu. Amine tabirle, Türkiye elini tuttu. Şimdi serbestin dedi sandık. Onu göreceğiz. Şimdi Türk halkı el doluluğunu boşalttı. Şimdi tüm kartlar kullanılacak. Rusya ile bir sorun yok. Suriye'de başka bir düzen. Sınır hattımız taşlar yerine oturacak. Güneydoğu'dan oylar da böyle. HDP için de konuştu, bölgedeki dengeler açısından herkese konuştu. Mesele kapandı"



Bu haber 1,218 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,493 µs