En Sıcak Konular

'Çözüm süreci tekrar başlayabilir'

1 Kasım 2015 17:53 tsi
'Çözüm süreci tekrar başlayabilir' "Türk halkı a'dan z'ye terörü reddetti. Toplum sırtını teröre dayayanları, Kandil'e yaslananlara dersini verdi"

Mustafa Karaalioğlu :"Tahminlerin ötesinde bir durumla karşı karşıyayız. Sıradışı bir seçim zaferine doğru gidiyor Davutoğlu. Hiçbir siyasi analist, anket şirketi bunu tahmin edemedi. Tarihi seçim şimdi oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran sonrası izlediği politakalar, halk tarafından ödüllendirildi.3 partiyi ezmiş durumda. HDP ağır bir darbe almış durumda. AK Parti  açısından konforlu bir tek başına iktidar gerçekleşmiştir. Asıl HDP'ye oy vermiş AK Partili Kürt seçmenin ciddi bir kısmı, AK Parti'ye geri dönmüş durumda. PKK'nın belini kırma mevzuu sadece söylemde kalmayacak"

Mehmet Barlas: "Toplum sırtını teröre dayayanları, kandile taşıyanlara dersini verdi. Bu sadece Davutoğlu'nun zaferi değil, aynı zamanda Tayyip Erdoğan'ın zaferi. Bu seçimden alınacak ders henüz erken ancak HDP'nin ders alması gerekiyor. Ya Türkiye'nin partisi olacak ya Kandil'in. Diyarbakır'daki oylardan belli, seçmen terörden bıkmış durumda. İstanbul'daki HDP oylarının azalmasına bakın. Seçmen teröristlere arkasını yaslamanın dersini verdi. HDP'ye verilen tepkiden, Türkiye'nin batısı ile doğusunun bir olduğu görüldü.Abdullah Öcalan'a karşı Selahattin Demirtaş projesi de rafa kalkmış gibi gözüküyor. Çözüm süreci tekrar başlayabilir. Bu seçim sonuçlarıyla önümüzdeki 4 yıl ne olacağı belli. Alt yapı yatırımları tamamlanacak, Türkiye'nin iç ve dış istikrarına yönelik politikalar en doğru şekilde toparlanacak. Bu seçimler sonucunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'nin cumhurbaşkanıdır. Seni başkan yaptırmayacağız diye işi zıvanadan çıkaranlar kendilerine geleceklerdir. Seçmenin verdiği talimat bütün partilere, Türkiye'nin geleceğini düşünün talimatıdır. Önümüzdeki 4 sene kargaşasız, istikrar dolu, siyasi kadrolar işbirliği içerisinde olacak. Cumhurbaşkanı ile parlamento arasındaki fark kalkmış olduğu için de yönetim konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmayacak."

Murat Yetkin: "HDP'de baraj sorunu görülüyor. MHP seçminde AK Parti'ye kayış var."



Bu haber 938 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,124 µs