En Sıcak Konular

Bingöl Karlıova'da polis aracı devrildi: 1 şehit

21 Ekim 2015 13:18 tsi
Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde devriye görevi sırasında polislerin bulunduğu aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

Bingöl Karlıova ilçe merkezindeki hastane yolunda bugün sabah saatlerinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracı, belirlenemeyen bir nedenle takla atarak devrildi. Kazada 1 polis memuru şehit olurken, 2 polis de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Karlıova Kaymakamı Levent Yetkin de, kaza yerine giderek, görevlilerden bilgi aldı.

CİZRE'DE TUZAĞI VATANDAŞ BOZDU
 
 
Cizre ilçesinde, teröristler tarafından hendek ve barikatlara yerleştirilen bombalı tuzaklar, vatandaşların dikkati sayesinde imha edildi. Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristler tarafından polis müdahalesi sırasında patlatılmak üzere hendek ve barikatlara yerleştirilen bombalı tuzaklar, vatandaşların dikkat ve duyarlılığı sayesinde, imha edildi. İlçede, çatışma çıktı.  Teröristler, Cizre ilçesi Kale Mahallesi'ne bağlı Ekiniler ve Kömürcü Sokaklarının girişlerine hendekler kazarak, barikatlar kurup, bunlara polisin müdahalesi sırasında patlatılmak üzere bomba tuzakladı. Ancak teröristlerin tuzağı, vatandaşların dikkat ve duyarlılığı sayesinde bozuldu.

KABLOLARI FARK ETTİLER, POLİSİ ARADILAR

Bombalara bağlı kabloları fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine zırhlı araçlarla gelen polis ekipleri, önce çevrede güvenlik önlemi aldı. Daha sonra ise olay yerine bomba imha uzmanları çağrılırken, tuzaklar fünye ile birer birer patlatılarak, imha edildi. Patlamaların şiddetiyle, çevredeki birçok ev ve iş yeri zarar gördü.

TERÖRİSTLER POLİSE ATEŞ AÇTI, İLÇE SİLAH SESLERİYLE YANKILANDI

Bir süre sonra, teröristler, bölgede çalışmalarını sürdüren polise ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışma yaklaşık yarım saat sürerken, ilçe silah sesleriyle yankılandı. Bu sırada korku ve paniğe kapılan esnaflar, kepenklerini kapattı. Vatandaşlar ise evlerine çekildi. Çatışma, teröristlerin kaçmasıyla sona erdi.



Bu haber 695 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,403 µs