En Sıcak Konular

Hakan Şükür'den çarpıcı açıklamalar

1 Ekim 2007 16:42 tsi
Galatasaray'da Lincoln ile birlikte Beşiktaş maçının kadrosuna alınmayan Hakan Şükür, ilginç açıklamalar yaptı.

Çok üzgün ve kırgın olduğunu belirten Hakan, Lincoln'un de şokta olduğunu ve "Sen ne yaparsan ben de onu yapacağım" dediğini belirtti.

Artık her şeyin geride kaldığını, dünkü antrenmana da Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp ile görüştüğü için antrenmana çıkmadığını belirtti. Ligtv'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Hakan Şükür, Beşiktaş derbisinin bile önüne geçen olayı Feldkamp ile konuşarak çözdüklerini söyledi. Hiç bir zaman iddia edildiği gibi Galatasaray'da iktidar savaşlarının içinde bulunmadığını belirten Kaptan Hakan Şükür, şunları söyledi.

"Doğal olarak gündemde olduğumuz için her sonbette biz konuşuluyoruz. Ama ben bunlarla değil, oynadığım futbolla gündeme gelmek istiyorum. Ama maalesef olmuyor. Allah'ın sevdiği kulu olduğumdan herhalde hep böyle gündemdeyiz. Türkiye'de hep tartışma ve spekülasyon ortamı olduğu için bizim kadro dışı kalmamız konusunda da bir sürü şey ortaya atıldı. Siteden açıklanmasına ve yöneticilerin sözlerine rağmen bir sürü şey üretildi. Çünkü kimse bu kadar bir basit neden olduğuna inanmadı. Ben dün hocama da söyledim, "Hocam tamam hatalıyım ama cezam bu mu olmalıydı. İlk kez kadro dışı kaldım" dedim. Kamp döneminde misafirler için bir kural vardı ama kızım benim misafirim değildi. Duygusal davrandım. Kızım Zeynep, gerçekten artık Florya'ya gelmek istemiyor. Çocuklar bu duyguları çok fazla yaşıyor. Ben hayatımda ilk kez 11.00'de yattım. Hatta Fenerbahçe maçının ikinci golünü beraber izledik. Ama hocamız haklı. Kural kuraldır.''

- "ÇOK KIRILDIM VE ÜZÜLDÜM" -

"Antrenmana çıkmadı deniliyor. Ben idman sırasında hoca ile toplantı yapıyordum. Bu arada sorunun içeriğini tartıştık ve sorunu bitirdik. Ancak şunu kesin söylemeliyim ki Bu olay beni çok kırdı ve üzdü. Bunu ben yanıma gelen tüm basın mensuplarına da söyledim. Lincoln'un akrabalarının olayı hakkında çok bilgim yok. Ben odamdaydım ama Lincoln de farklı duygular yaşıyor. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya geldi. Gerçekten zor anlar yaşadı. Gitmek istediği ve benim ikna ettiğim yönündeki iddialar da kısmen doğru. Hatta 'sen ne yaparsan ben de onu yapacağım' dedi. Ama beraber geldik takım arkadaşlarımıza destek verdik. Onunla maçı izledik.

Kızımla girdiğimi güvenlik görmüş ve Ahmet Akcan'a haber vermiş, o da hocayı aramış. Feldkamp bunun üzerine bu kararı vermiş, ben maç izliyodum. Kızımın sesisi duyunca kalkıp hemen aldım geldim. Kimse beni uyarmadı ve sabah Ahmat Akcan ile Feldkamp kızımı sevdiler. Ama ben hocamın haksızlığını tartışmıyorum. Çünkü kural kuraldır. Bu kesinlikle iktidar savaşı değil."

- "İYİ GİDİYORUZ VE BİZİMLE UĞRAŞIYORLAR" -

"Şu anda biz takım olarak iyi gidiyoruz. Bunda bizim de payımız var. Bunu kullanıp bizi yıpratmak istiyorlar. buna kesinlikle müsaade etmiyeceiz. Güvenlik görevlilerinin durumuyla ilgili benim bir bilgim yoktu ama gidip Adnan sezgin ile onların durumunu da konuşacağız. İnşallah çözeceğiz.

Galatasaray Kulübü çok büyük bir camia, iktidar kavgalarına izin vermeyecek bir camia. Hiçbir zaman bireyselliğe yer vermeyen hep paylaşımcı olan bir insanım. Ama her zaman benim bu konuda üzerime geliniyor."

''Ersun hoca zamanında da böyle oldu. Biz bir şekilde tartışmaların içine çekildik. Ersun hoca, taktik yüzünden beni kadroya almadığını söyledi, yine bir sürü sebep ortaya atıldı ama ben hiçbirinin içinde yeralmadım. Ama gene ben suçlu oldum. Ersun hoca onu söyledi ben ne yapabilirim. Hiçbir yorum yapmadım."

- "SION'U ELEYECEĞİZ" -

"Zannedersem kuradan sonra bizim favori gösterilmemiz Sion'un avantajı oldu ama biz çok büyük hedefler koyduk O yüzden bu turu geçmek zorundayız. Perşembe günü taraftar desteği de yanımızda olacak. Onları mutlu etmek istiyoruz. Turu geçecek sonucu alacağımıza inanıyorum."

Samanyolu haber
 



Bu haber 486 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,909 µs