En Sıcak Konular

Tunceli'de binbaşı şehit oldu

27 Eylül 2015 04:52 tsi
Tunceli'de binbaşı şehit oldu Tunceli'nin kırsal kesiminde terör örgütlerine yönelik operasyonda çıkan çatışmada yaralanan binbaşı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tunceli'nin kırsal kesiminde terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonda çıkan çatışmada yaralanan binbaşı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tunceli merkeze bağlı Çiçekli ve Demirkapı köyü kırsal alanında yürütülen operasyon sırasında çıkan çatışmada yaralanan binbaşı, askeri helikopterle Elazığ Askeri Hastanesine getirildi.

Burada bekleyen 112 Acil Sağlık ambulansıyla Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan binbaşı, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, hastane gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Şehit Güzel'in babaevinde yas var

Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in Kandıra'daki babaevinde yas var.

Aydınlık Mahallesi Güvenler Caddesi'ndeki Güzel'in babaevine gelen Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Kocaeli İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Salih Akbaş, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek ve diğer yetkililer, şehit haberini aileye iletti.

112 Acil Servis ekipleri, fenalık geçiren şehidin annesi Emine Güzel'e müdahalede bulundu. Şehidin babaevine büyük bir Türk bayrağı asıldı.

Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in cenazesinin Ankara'da defnedileceği belirtildi.

Güzel'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Şehidin eşine acı haber ulaştı

Şehit Binbaşı Güzel'in kayınpederinin Ankara Keçiören'deki evinde kalan eşi Burcu Güzel'e, eşinin şehadet haberini yetkililer verdi.

Güzel'in kayınpederi Nedim Yalçınız'ın Kavacık Fethibey Sokak'taki evine, eşi Merih Mendi ile gelen Jandarma Genel Komutanı Orgenaral Galip Mendi, Burcu Güzel ve ailesine taziyelerini iletti.

Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in 12 yaşında "Sude" isminde bir kızı olduğu, şark görevi nedeniyle yanında götürmediği ve Ankara'da görev yapan eşinin babaevinde kaldığı öğrenildi.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı dönemindeki ikametine de yakın olan Burcu Güzel'in babaevinin önüne, Keçiören Belediyesi ekipleri taziye çadırı kurdu.

Kavacık'ta ve komutası altındaki askerlerce de çok sevildiği öğrenilen şehit Binbaşı Güzel'in, kendisine "komutanım" diye değil "ağabey" diye hitap edilmesini isteyen iyi bir insan olduğu belirtildi.

AA



Bu haber 1,025 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,769 µs