En Sıcak Konular

PKK’nın iğrenç yüzü

23 Ağustos 2015 10:28 tsi
PKK’nın iğrenç yüzü Gözü dönmüş katiller, tehditle bölgedeki kadın ve kızları dağa kaçırıp tecavüz ediyor. Terör örgütüne ‘dağdaki kadınlar’ güzellemesi yapan yabancı medya, bu acı gerçeği görmezden geliyor.

Türkiye’deki huzur ortamını saldırılarıyla bozan terör örgütü PKK, polis ve askerleri şehit etmekle yetinmiyor. Bölgenin gelişimini önemli katkı sunacak yatırımları engellemek için barajları, yolları ve köprüleri yakıp yıkan örgüt, şantiyeleri basarak her yeri ateşe veriyor. Bölgedeki gençleri eskisi gibi kandıramayan PKK, genç kızları dağa kaldırarak namuslarını kirletiyor. Konuyla ilgili şok bir açıklama yapan Ağrı Valisi Musa Işın, PKK’nın iğrenç yüzünün bir kez daha görülmesini sağladı.  Basın mensuplarına gündemi değerlendiren Işın, çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Bir ilimizde 40’a yakın genç kız dağa kaçırılarak iğfal ediliyor ve siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz diyerek orada zorla tutuluyorlar” dedi. Işın, “Kürt köylerini basarak çocuklarını öldüren, Kürtler’in namusuna musallat olan PKK, çocuk ölümlerinin üzerinde ajitasyon ve karalama kampanyası yürütüyor” dedi.

 



PKK yöneticilerinden Dursun Kalkan’ın, reşit olmayan kızları yaşında çocuklarla fotoğrafları örgütün çirkin yüzünü gözler önüne seriyor.

Dağda 6 bin çocuk var

 Çözüm sürecinin işlediği son iki yılda PKK’nın sadece Ağrı’da 147 eylem gerçekleştirdiğine dikkati çeken Vali Işın konuşmasını şöyle sürdürdü: “PKK’nın dağ kadrosunda 6 bin civarında çocuk bulunuyor. Bunların çoğunluğu 15-19 yaş arası. Kürtler’in hakkını savunduğunu iddia eden PKK, şu anda Kürtler’in yaşam haklarını ellerinden alıyor. Kürtler’in hakkını gasp ediyor” dedi.

Oğlunu PKK kaçıran annenin feryadı : Eğer Kürtlük buysa ben Kürt değilim!

 Batman’da 6 ay önce oğlu PKK tarafından kaçırılan 9 çocuk annesi Gülcan Kaya, namaz kıldığı camiden ayrıldıktan sonra oğlundan bir daha haber alamadıklarını söyledi. Kaya, oğlunun önceden Antalya’da turizm sektöründe çalıştığını, kazancıyla aile bütçesine katkı sağladığını ifade ederek, evladının ortadan kaybolmasının ardından yaptığı araştırmalar neticesinde terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını öğrendiklerini kaydetti. Eşinin akciğer kanseri ve maddi durumlarının kötü olduğunu aktaran Kaya, oğlunun kaçırılmasıyla büyük üzüntü yaşadıklarını ve mağdur olduklarını dile getirdi. Acılı anne “Çocukları bomba bağlayıp patlatıyorlar. Oğlumu öldürmeyin. Eğer Kürtlük buysa, ben Kürt değil, Türk’üm.” diye feryat etti.

Star
 



Bu haber 1,195 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,423 µs