En Sıcak Konular

AK Parti’ye terör kıskacı

13 Ağustos 2015 09:15 tsi
AK Parti’ye terör kıskacı Seçimin ardından yaşanan gelişmeleri değerlendiren uzmanlar, AK Parti’nin terör olaylarıyla koalisyona zorlandığı yorumunda bulundu.

Uzmanlar, seçimin ardından yaşanan gelişmeleri Star’a değerlendirdi:

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı

Bülent Orakoğlu:
“Türkiye şu anda daha önce yaşamadığı bir dönemden geçiyor. Terör örgütleri hep birlikte  harekete geçti. Amaç Türkiye’yi içinde uğraşmaya mahkum etmek. İkinci ve gizli bir Sykes-Picot var. Kürt koridorunun açılması için içeriyi karıştırıyorlar. Bir diğer amaç da Türkiye’yi Irak ve Suriye’de olduğu gibi iç savaşa mahkum etmek. Türkiye ilk defa Amerikan-İngiliz- İsrail’den teşkil üst aklın projesine engel oldu, PKK’nın uyuşturucu ve para depolarını yerle bir etti. Onlar da tüm güçleriyle saldırıya geçti.

Oyların yükseldiği görülüyor

 Almanya derin güçleri her zaman devrede. Şu anda AK Parti’nin oylarının yükseldiğinin farkındalar. Şu anda koalisyona oynuyorlar.  HDP, terör örgütleri ve FETÖ de taşeron olarak çalışıyor. AK Parti koalisyona zorlanıyor. Umarım koalisyon olmaz. Çünkü CHP ile AK Parti’nin genleri farklı.

Seçim istemeyenler...

GENAR Başkanı İhsan Aktaş:
“ Türkiye’de seçim sürecini istemeyen taraf uluslararası güçler. Bu güçler biraz daha bize yakın devletler. Yani ekonomik olarak Türkiye’de ilişkileri yoğun olan işte sınırımızda komşu olan devletlerin istememe durumu var.  Kobani’de DAEŞ’e karşı ABD ile bir dayanışmaya girilmesi ile şöyle bir ümit oluşturdu. ‘Biz DAEŞ ile savaşıyoruz. ABD bizim arkamızda.’ Böyle bir uluslararası bir motivasyon PKK’yı ‘Artık küresel güçlerle ilişkimiz var. Çözüm Süreci’ne ihtiyacımız yok’  noktasına getirdi.

Dış güçler ‘CHP’ diyor

AK Parti Milletvekili Savcı Sayan: “AK Parti’yi iktidardan indirmek için seçimden önce bütün güçlerini kullanan kesimler şimdi seçime gitmeyi AK Parti’nin oyları azalacak diye farklı bir oyun sergiliyorlar. Bu da şu demek; oyun içinde oyun var. Dışarıdaki tüm güçler CHP ile koalisyon istiyorlar. Çünkü bunlar, koalisyonun Türkiye’ye yararlı olmayacağını, AK Parti’nin tek başına Türkiye’yi uçuracağını ve çok güzel yerlere getireceğini dün gördüler. Güçlü bir Türkiye istemediklerinden CHP’yi AK Parti’nin ayağına takıp böyle bir gelişmeyi engellemek istiyorlar. Tamamen dış güçler ve içerdeki güçler ve Aydın Doğan medyası AK Parti’yi CHP ile koalisyon yaptırmak için uğraşıyorlar. Bunlar iyi niyetli falan değil.


 

Bu haber 769 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,027 µs