En Sıcak Konular

Galatasaray'da Ergin Ataman imzayı attı

1 Temmuz 2015 11:23 tsi
Galatasaray Kulübü, daha önce anlaşmaya vardığı ve sözleşmesini uzattığı Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza törenine sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile başantrenör Ergin Ataman katıldı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Özbek, "Hocama önümüzdeki dönemlerde yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezonda da Galatasaray'a yakışır bir hizmet sunacaklarından eminim. Hocamız ile iki yıllık sözleşme imzaladık. Her yıl için 500 bin Euro alacak. Geçen yıl bir tartışma yaşanmıştı. O durum kapandı. Galatasaray'ın başarısı için elimizden geleni yapacağız." dedi.
 
Başkan Dursun Özbek, Türk Telekom Arena Stadı'nın yanındaki boşluğa 10 bin kişilik bir spor salonu yapmak için çalışmalara başladıklarını da açıkladı. Özbek, basketbol takımına sponsor bulmak için çalışmaların sürdüğünü ve büyük ölçüde anlaşmaya vardıklarını ifade etti.
 
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarının futbol takımına yönelik sorularını ise cevaplamadı.
 
ERGİN ATAMAN: TÜRKİYE VE AVRUPA'DA ŞAMPİYON ADAYI BİR TAKIM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
 
Sarı kırmızılı takım ile sözleşmesini uzatan tecrübeli teknik adam Ergin Ataman da "Yeniden benle çalışmak istedikleri için yönetime teşekkür ediyorum." dedi.
 
Türkiye'de ve Avrupa'da başarılı olmak için istikrarın önemli olduğunu da belirten Ergin Ataman, "İki sezonda Galatasaray'da basketbol devrimi oluşturduk. Galatasaray markasını zirveye çıkardık. Geçen yıl beklenmedik bir durumla karşılaştık. Önümüzdeki iki yıllık dönemde Galatasaray yeniden şampiyonluk adayı bir takım olarak mücadele edecek. Türkiye ve Avrupa'da şampiyonluk adayı bir takım haline getirmek istiyoruz. Buradaki 5. yılı tamamlayıp sonrasında bir 5 yıl daha anlaşıp bu istikrarı kazandırmaya çalışacağız. Geçen yıl aile içinde sorunlar olmuştu. Bunu çözdük önemli olan Galatasaray'a hizmettir." şeklinde konuştu.
 
Ergin Ataman, transfer çalışmalarına başladıklarını da vurgulayarak, "Şu anda çalışmalar sürüyor. Transfer sezonunda şampiyon olan takımın ligde şampiyon olamadığını göremiyoruz. Haziran ayında transfer piyasası çok yüksek. Biz bütçemizi verimli kullanmak istiyoruz. Şu anda oyuncular Avrupa'da aldıklarının iki üç misline Türkiye'ye geliyorlar. Biz onların Türkiye'ye aynı seviyede gelmesini istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

(CİHAN)


Bu haber 385 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,517 µs