En Sıcak Konular

Emine Şenlikoğlu serbest bırakıldı

13 Mayıs 2015 15:22 tsi
Yazar Emine Şenlikoğlu, Adnan Oktar'ın şikayeti üzerine açılan bir dava kapsamında ifadesi alınmak üzere, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı. Şenlikoğlu, Kartal Adliyesin'e sevk edildikten sonra serbest bırakıldı.

Twitter hesabından gözaltına alındığını duyuran Emine Şenlikoğlu attığı tweet'lerde havalimanı nezaretinde gözaltında tutulduğunu belirtirken, "Allah'tan havalimanı modern hücresi karanlık degil. Üzüldüm, çünkü gideceğim yerde çok önemli işim vardı" şeklinde ifadelerde bulundu.

Kartal'daki Anadolu Adliyesi çıkışında basına konuşan Şenlikoğlu, "Adnan Oktar bey son dönemlerde şirazeden çıktı. Bu da İslam'da var diyor. Mesela kadınların gayet böyle nasıl anlatacağımı, nasıl sınıflandıracağımı tasvir edeceğimi bilemediğim sahnelerde görünmesi ve bununda İslam’da yeri olduğunu söylemesi şahsen beni çok üzdü. Ben İslami görevimi yaptım. Oda Hz. Adem’in çocuğu. Olaki ben yanlış yapıyorum dermi ki dedim. Mahkemeye verdi beni. Bütün davalarını geri çekmiş sadece beni çekmemiş. Heralde onun için çok önemliyim. Hakaret etmişim yani. Bu şeytani işleri bırakmı demişim nasıl tam hatırlayamıyorum. Hakaret ettiğim gerekçesiyle dava açmış." dedi.

Gözaltına alınması ile ilgili Şenlikoğlu, "Havaalanında gözaltına alındım. Yurtdışına gidiyordum. Yakaladık diye buraya teslinm ettiler. Şimdi gidiyorum tekrar bir aksilik olmazsa gideceğim. Akşam uçağına yetişmeye çalışıyorum Kazablanka’ya." ifadelerini kullandı.

(CİHAN)

Bu haber 582 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,977 µs