En Sıcak Konular

Paralel yapı ve muhalefetten yine kirli ittifak

23 Şubat 2015 08:12 tsi
Süleyman Şah Türbesi’ne yönelik gerçekleştirdiği Şah Fırat operasyonu da paralel yapı tarafından çarpıtılmaya çalışıldı.

Paralel yapı mensubu bazı gazeteciler ve ulusalcılar, TSK’nın oradaki askerleri tahliye etmek için büyük gizlilik ve titizlikle yürüttüğü operasyonun deşifre olması için elenden geleni yaptı. Paralel yapının son davranışı sosyal medyada günün konusu oldu. Türk askeri sınırın 200 metre içerisinde iken operasyonu sosyal medyada deşifre ederek Mehmetçiğin can güvenliğini tehlikeye sokan paralelciler, operasyonu itibarsızlaştırmak için elinden geleni yaptı.

Türkiye aleyhtarlığı yapıyorlar

Türbenin 800 yıl sonra taşındığı yalanını söylemekten çekinmeyenler, bayrak ve kutsal emanetleri de çirkin emellerine alet etti. DEAŞ’ın türbeye saygısızlık yapma ihtimaline yönelik olarak imha edilmesini de internet sitelerinin manşetine taşıyan Gülen medyası, Paralel örgütün Türkiye sınırları içinde faaliyet gösteren bir ihanet şebekesi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Daha önce Esad rejiminden yana tavır sergileyen, kendi ülkesini terörizme destek vermekle itham eden, Musul’daki konsolosluk çalışanlarımız sağ salim kurtarılınca neredeyse üzülen CHP-Paralel Örgüt ittifakı, Süleyman Şah Türbesi operasyonundan sonra da yine Türkiye aleyhtarlığına soyundu.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Şah Fırat Operasyonu’nun ‘şah-mat’ operasyonuna dönüştüğünü, Türkiye’nin toprak kaybettiğini iddia etti. Oysa, Gürsel Tekin, daha iki gün önce, Süleyman Şah Türbesi üzerinden Türkiye’ye kurulmak istenen kirli tuzağa çanak tutmuş, adeta Türk askerinin Suriye’ye girmesi için kışkırtıcılık yapmıştı. Tekin, “Hodri meydan! Binelim uçağa, gidelim Süleyman Şah Türbesi’ne!” sözleriyle komik duruma düşmüştü. CHP lideri Kılıçdaroğlu da attığı tweette, “Kendi karakolunu yıkıp, kendi toprağını terk etmeyi ‘başarı’ diye sunmak danışıklı bir dövüşün kanıtıdır” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de “Türk vatanın mukaddes bir parçası korkakça yüzüstü bırakılmıştır” dedi. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu da koroya katıldı. Halaçoğlu, “Türkiye’nin yenilgi operasyonu” ifadesini kullandı. Parelel koronun diğer ismi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise, “Ne pahasına olursa olsun türbe boşaltılmamalıydı” dedi. Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ın da operasyonu küçümseyen tweetleri dikkat çekti.

Star


Bu haber 463 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,450 µs