En Sıcak Konular

'Büyük Uyanış' İstanbul'dan başlayacak

19 Şubat 2015 21:41 tsi
'Büyük Uyanış' İstanbul'dan başlayacak Cin ordularına karşı...

Ağaçlar! Ağaçlarla başlamak yazıya... 'Bir' yazıya ağaçlarla başlamak... Dünya bu kadar kararmışken... Zulümler! İşkenceler! Baş kesmeler! Tecavüzler! Ah! Ağaçlar ve kelimeler... Kağıdın üzerine konan kuşlar... Ellerimizin dokunma ihtiyacı 'bir' yüzeye... 'Nur'dan melekelerimizle... Melekler gibi... Mümkün mü? Hiç kan bulaşmamıştır değil mi bizim de ellerimize? Dünyayı kana bulayan bu zalimlerin kanı... Cin mahlukatı! İnsan değil hiçbiri! Cin uzayında yaşıyorlar! Siz göremeseniz de böyle! İnanmasanız da cinlere böyle! Cinlerle kuşatıldı dünya! İsterseniz siz uzaylılar deyin! Ne derseniz deyin! Bu böyle... Cinler metafizik bir saldırıya hazırlanıyorlar! Fiziksel insanların içinde! Gözlerine bakın o insanların! Cin bakışıdır! Cinler bakıyorlar o insanların gözlerinden dışarıya... Ve cinler öldürüyorlardır o insanların elleriyle en masum olanlarınızı... Bir ayin gibi! Cin ayini! Cin deresi! İşaretleri 'oku'yabiliyorsanız 'an'layabilirsiniz... Yoksa her insan gibi boşa çırpınırsınız! Dünyanın her yerinde masum kanı akıtılıyor! Şiddet hiç bu kadar artmamıştı! Vahşet! Kan! Ve zulüm! Daha da artacak! Çaresiz kalacaksınız... Çünkü 'oku'yamıyorsunuz ne olup bittiğini! Yalnızca siz değil elbette! Ülkeleri yönetenler de 'oku'yamıyorlar... Metafizik 'oku'mayı bilmiyorlar! Metafizik okuma şart! Metafizik danışmanlar! Bilinmeyen, görünmeyenler! Kalbin erenleri! Yoksa bu gidişat iyi değil! Fiziksel bir savaş! Ne için? Kaos çıkartıp, Tapınağın inşası için Kudüs'te! Mescid-i Aksa'nın yerine! Şeytanın dünya hakimiyetinin ilanı için! Akıttığı kanlar üzerinden enerji topluyor şeytan!

Ey kalbin erenleri! 'Bir' olma zamanı! Dünyada şiddet arttıkça! Biz daha da 'halim selim' olacağız inşallah! 'Bir' enerji ahengi için! Kainatın ahenginden dünyamızı kopartmamak için! 'Ters enerji'ye karşı savaşabilmek için! Bu şu demek değil elbette!  Pasif bir iyilik! Aktif olacağız! Ellerimizde 'İyiliğin Kılıcı' olacak! Ve savaşacağız! İyiliği emredip kötülükten sakındıracağız! " Emri bi'l-maruf, nehy-i ani'l-münker"! Uyandıracağız! Kalbi açık olanları... Ve elbette! Ey müminler! Zafer 'İslam'ındır! Korku yok! Ümitsizlik yok! Şiddet yok! İyilikle... Kötülüğü yeneceğiz inşallah...

'Şimdi'! Biliyor musunuz ki? Artık zamanda yok! Hazırlık yapın! Kalbinizi, aklınızı, sevdiklerinizi hazırlayın! Tüm dünyada şiddeti arttıracak şeytan! Cin uzayından dünyaya saldırılar olacak... Seferberlik ilan edilecek! Ve bu sırada! 'Muallak Kayası'nı ele geçirmek isteyecek cinler! Göklerden yardım gelmesin diye... Korunamayalım diye... Göklerin kapısını kapatıp, yer-altının kapısını rahatça açabilsinler diye! 'Dünya Kralı' için... Yeryüzüne çıkması için... Ellerinizdeki 'Akıllı-Put'ların sahibi... Size o ateş-ten ekranlardan görünecek! Dijital bir 'Kral'! Bir 'Mesih Kral'! Ve size seslenecek! 'Kurtarıcı'nız benim... Hepinizi kurtaracağım... 'Yapay' bir Cennet olacak dünya... Cinlerle birlikte! İç içe yaşayacaksınız... Su ve ateş! İç içe!

Mümkün müdür ki?

Cennet'te başarılamayan! İlk günah!

Ve şimdi! Yeniden! İblis vazgeçmiyor... İnsanı günaha sokmaktan! Cennet'te yarım bıraktığını tamamlamak istiyor...

Ey 'ateş-ten put'lara tapan insan! Belki de son zamanlar! Ellerinizden bırakmazsanız o 'Akıllı-Put'ları artık bir daha da hiç bırakamayacaksınız!

Şeytana tapacaksınız... Şeytan için savaşacaksınız... Cinlerle iç içe geçeceksiniz! Ve kendinizi Tapınağı inşa ederken bulacaksınız! Zaman ve uzam olmadan!

Ey kalbin erenleri! Yakındır 'Mehdiyet'! 'İstanbul'da başlayacak 'Büyük Uyanış'! Kalbinizde uyanacak o yiğitler! Ey! Ey! Ey Ashab-ı Kehf!

Ey!

Ağaçlar söze geldi nihayet! 'Oku'yun... Şeytan silmeden bu yazıları...

Ve hazır olun!

Ya Allah Ya Bismillah!

Hayati Sır



Bu haber 5,227 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,539 µs