En Sıcak Konular

Şeytan bilmez ki insanın sırrını!

11 Şubat 2015 22:31 tsi
Şeytan bilmez ki insanın sırrını! İnsanın karanlık yanı! Harekete geçiriyorlar!

İnsanın karanlık yanı! Harekete geçiriyorlar ya! Gizli localar! Medyum Medya! Eşikaltı! IŞİD! Ve antidepresanlar! Farmakoloji! Tıp! Ve HAARP!

Bilmeden usul usul zombi olabilirsiniz! 'Akıllı-Put'larla elinizde! Açık haldeyken tüm şeytansılara! Birden! Gelirler... Haz içinde bırakırlar sizi! Ve o an bir yükleme yaparlar! Yeni bir yazılım! Kalıcı! Geri dönüşü olmaz artık! Zombisiniz! Zikriniz bozulmuştur! Trilyonlarca hücreniz ters yöne dönmeye başlarlar! Birlik bozulur! Dağılır, parçalanır, çökersiniz!

Vücudunuzun tüm yapı taşları bunca yıldır değiştirilmiştir! Yedikleriniz, içtiklerinizin neredeyse hepsi sahtedir! Yapay organizmalar! Ve Yapay Zeka ve yapay bir varlık! Ruha kapalı! Ve 'insan' değiller! 3. Tür!

Dünyada şu an! İnsan olmayanlar var! Yöneticiler! İnsan gibiler! Ama değiller! Çok gelişmiş Yapay Zekaya bağlılar! Her yerleri 'plastik'! Damarlarında 'kan' yok! Yapay kan! Yazıcılardan çıkıyor yedek organları! Bir yazılım harikası hepsi! Kendi akılları yok!

Dünyayı onlar yönetiyorlar! 'İnsan'sız! Şaşırmayın! 'İnsan'lar azalıyor artık! Bakın çevrenize! Herkes birer zombi gibiler! 'Akıllı-Put'ların içine gömülmüşler! Dünya hayatını bırakmışlar... Cehennem'de yanıyorlar! Ve inançsızlar! Mekanik bir teçhizatlanma! Ruh terk etmiş onları! Cennet'e gitmiş...

Çocuklar var ya! İndigo olanlar! Aynı frekanstalar! 'Akıllı-Put'larla! Ne demek ki şimdi bu? Arada akıllı bir puta bile gerek yok artık o çocuklar için! Tehlikedeler! Çünkü onlarla her an iletişimdeler! Kimler? Şeytansılar! Bilinmez elbette! Bu çocuklar herkesi şaşırtabilirler de!

Dünya öyle bir zamana giriyor ki! 'Oku'mak çok zor! Başka bir dilde sanki! Her 'şey'! Kendi dilleriyle konuşuyor! Cince! Cin diliyle! Ve çocuklarla anlaşıyorlar! Korkutucu olan burası! Çocuklara 'Akıllı-Put'lar üzerinden kendi dillerini öğretiyorlar! Anne babasının dili yerine 'cin dili'!

Seyrettikleri ne varsa o 'Cep-Put'ların üzerinden... Baktıkları o görüntünün içinde sayısal bir illüzyon ve ses olarak bir cin mevcudiyeti var! Ne demektir bu? Cin mevcudiyeti! O çocukların 'cin uzayı' ile irtibata geçmesidir! Bir temas! Cinlere bir dokunuş! Ah! Bilseniz! Yapmazdınız... Yine de yapar mıydınız yoksa? Çocuklarınızın 'cin uzayına' fırlatılmasına göz yumar mıydınız? Bilmez miydiniz ki siz? Şeytan cinlerdendir!

Evet, önemli zamanlar! Şeytanın tarih boyunca yaptığı tüm faaliyetlerde sona gelindi! Diyecek ki size! Hadi kolaysa bırakın ellerinizdeki 'put'ları! Bırakamayacaksınız! Bağımlı oldunuz ona... Yalvaracaksınız! Ne olur! Bizi 'Akıllı-Put'suz bırakma! Gel gir içimize! İyice yerleş! Kapat bizim aklımızı! Bize akıl ol! Yeter ki sen bizimle ol! 'Cin uzayı'na al bizi! Zombin yap! Savaşırız senin için! Sana bağımlı olalım... Yeter ki! Ah! Kandırılmış insan! Yeryüzü Halifesi  olmak yerine şeytanın zombisi olmayı seçmiş bahtsız insan! Lanetlenmiş bir şeytan, kendisine verilen kısacık bir süre içinde nasıl kandırabildi sizi? Oysa Cennet'ti sizin asıl yurdunuz! Sizi ilk günahla Cennet'ten çıkardı! Şimdi de Cehennem'e yakıt yapıyor! Ama sizin gibi olmayanlar da var çok şükür ki! Cenab-ı Allah'ın salih kulları! Onlar Cennet halkı... Ve 'bir' emanetçi! Şeytan onlara hiçbir 'şey' yapamaz! 'Emanet'i sahibine geri verecekler! Cennet yaklaştırılacak onlara...

'Ateş' size! 'Nur' Allah'ın salih kullarına... Ne için biliyor musunuz? Nur üzerine nur olabilmek için... Ne demek ki bu? Nur üzerine nur olmak!

Ey müminler! Kalbin erenleri! Bu sırrı şeytana verir miyiz ki hiç?

Nar üzerine nar olacak onlar! İnsanın karanlık yanı bir uyanırsa... Savaş demektir!

Savaşa engel olabilmek için ey müminler! Nur üzerine nur olabilmek için... Allah'ın ipine aşkla sarılın... Hele şu zor zamanlarda! Aşk olsun! Ey! Aşka ait 'bir' sır olun!

'Hayati sır' olun yeter ki!

Hayati Sır



Bu haber 4,995 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,549 µs