En Sıcak Konular

Abdullah Gül'den ''Tarabya'' açıklaması

11 Şubat 2015 18:20 tsi
Abdullah Gül'den ''Tarabya'' açıklaması 11. Cumhurbaşkanı Gül, Tarabya Yerleşkesi’nde yapılan tüm masrafların kendisi tarafından karşılandığı bildirildi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nde yeni ikametgahının inşasıyla ilgili mücbir sebeplerden kaynaklanan gecikme nedeniyle yerleşkeyi kullanmak durumunda kaldığı ve bu zorunlu konaklamaya bağlı olarak Tarabya Yerleşkesi'nde kendileriyle ilgili yapılan tüm masrafların Gül tarafından bizzat karşılandığı belirtildi.
 
Abdullah Gül'ün internet sitesinde yer alan açıklamada, Gül'ün Tarabya Yerleşkesi'nde kalmasına ilişkin basında yer alan spekülatif haberlere istinaden kamuoyunun doğru şekilde bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.
 
Gül'ün yeni ikametgahının inşasıyla ilgili mücbir sebeplerden kaynaklanan gecikme nedeniyle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teklifi üzerine geçici olarak Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'ni kullanmak durumunda kaldığı kaydedildi.
 
Gül'ün siyasi hayatı boyunca ve devletin çeşitli kademelerinde üstlendiği görevler sırasında sergilediği kamu malına yönelik doğruluk, dürüstlük anlayışı ve etik tavrının kamuoyu tarafından yakinen bilindiğine işaret edilen açıklamada, şöyle denildi:
 
"Cumhurbaşkanı Gül, yeni ikametgahının bitme aşamasına gelen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kısa bir süre içerisinde Tarabya Yerleşkesi'nden ayrılacaktır. Bu zorunlu konaklamaya bağlı olarak Tarabya Yerleşkesi'nde kendileriyle ilgili yapılan tüm masraflar 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından bizzat karşılanmaktadır."

aa





 

Bu haber 702 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,085 µs