En Sıcak Konular

Vural: Önce suç isnat ediyorlar sonra...

11 Şubat 2015 17:08 tsi
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

BUGÜN TV'de Erkan Akkuş'un konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Vural hükümetin ülkeyi hem ekonomik, hem demokrasi, hak ve özgürlükler, hem de hukuken ve siyasal olarak bölünmenin eşiğine getirdiğinin altını çizdi.

Vural ekonominin domino etkisi gibi ufak bir yanlış müdahalenin her şeyi etkilediğine dem vurarak ülkeyi yönetenlerin 'siyasi saiklerle yapılan müdahalelerle ekonomiyi çökerttiğini, vatandaşın alım gücünü azaldığını ve Türkiye'yi yöneten siyasi zihniyetin, hürriyet, hür teşebbüs, bireysel hak ve özgürlüklerden korktuğunun açıkça görüldüğünü' ifade etti.

TAYYİP ERDOĞAN: DÜNYA İMAMLARI LİSTESİ ÇIKSIN BAKALIM

Tayyip Erdoğan'ın 'Dünya imamlar listesi çıksın bakalım' sözü sonrası yandaş medya da çıkan haberlerle ilgili ise şunları söyledi: Önce suç isnat ediyorlar sonra suçluyu buluyorlar. Kamuoyu algısı oluşturuluyor. 'Altından bakalım neler çıkacak' diyerek bu hususta bir şeyler bulunması ve yapılması gerektiğine işaret ediyor. Hedef gösteriyor. Toplumu sindirip polis devleti, güç medeniyeti oluşturmak istiyor. Toplum yapısının beraber yaşadığı kesimlerden bağı koparılarak bir partiye bağlamaya çalışıyor ve bu yönetim anlayışıyla despot yönetimlere benzemeye başladı Türkiye. Parti devleti olma yolunda hızla ilerliyor. Türkiye'de hukuk devleti ve demokrasinin kazanacağına inanıyorum. 12 Eylül'cüler gitti, 28 Şubat'çıalr gitti ve ben bu despot zihniyetin de gideceğine inanıyorum. Bu tavırların AKP'ye oy vermişleri de daha özgürlükçü ve demokratik tercihler yapmaya zorlamasını umut ediyorum.

BBP & MHP İTTİFAKI VAR MI?

Kamuoyunda çokça konuşulan ve MHP ve BBP arasında oluşacak bir ittifak var mı algısı hakkında da görüşlerini bildiren Vural sözlerine şöyle devam etti 'açıkça söylemek istiyorum. Milletimizin birliği, demokrasisi, hukuk devleti anlayışı yok olmak üzere. Bence milletimizin partiden ziyade, devletin ve ülkemizin bekası için bu ceberut anlayışı iktidardan uzaklaştırması gerekiyor dolayısıyla hangi parti değil ama adalet, hak ve özgürlükleri savunan hangi parti olursa olsun ona oy verilmesi gerekiyor. Bizim amacımız milletle ittifak olmak. Muhatabımız millet, vatandaş. Parti penceresinden değil; huzur, barış, demokrasi, hukuk penceresinden bakmamız gerekir resme. Biz milletimizle Milliyetçi Hareket Partisi olarak sandıkta ittifak yapmak istiyoruz.

Bu haber 520 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,808 µs