En Sıcak Konular

Erdoğan’a büyük sürpriz

11 Şubat 2015 09:03 tsi
Temaslarda bulunmak üzere Kolombiya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Galatasaray’ın Kolombiyalı eski kalecisi Mondragon ziyaret etti.

Başkanlık sarayına gelen Mondragon’u karşısında gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, şaşkınlığını gizleyemedi. Erdoğan, Mondragon’un gelişinin ardından yaptığı açıklamada, “Dünya Kupası’nda 10 dakikalık maçını izledim. Güzel de bir kurtarışı oldu. Kolombiya gerçi galip durumdaydı ama o kurtarış anlamlıydı. Kendisini tebrik ediyorum, Türkiye’ye olan hayranlığını kendisinden tekrar dinledim. Mart ayında da kendileri ülkemizi ziyaret edecekler. Ailesiyle birlikte Türkiye’de olacaklar ve misafirimiz olurlar diye düşünüyorum. Bu sürprizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Mondragon’a fahri konsolosluk veriyoruz. Mevkidaşımla o işi de bağladık” dedi.

Mondragon ise Türkiye’de çok güzel yıllar geçirdiğini ifade ederek, “Benim için burada olmak harika. Ülkemde harika 6 yıl geçirdim ailemle beraber. Profesyonel hayatım için en iyi dönemiydi. Bu kadar futbol seven 2 başkanla bir araya gelmiş olmak benim için çok mutluluk verici bir an. Sayın Başkan Santos’a milli takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Sayın Türkiye Cumhuriyeti Başkanına da hem ülkesinde yaşayan Kolombiyalılara vermiş olduğu destekten dolayı ve vermiş olduğu çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Burası sizin eviniz sayın başkan” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevkidaşı Calderon ile görüşerek, Mondragon'a fahri konsolosluk verdiklerini belirterek, "O işi bağladık" dedi.

Vatan



Bu haber 479 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,400 µs