En Sıcak Konular

"Bu seçimler en önemlisidir"

8 Şubat 2015 15:56 tsi
AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşcu, "Bu seçimler, yapılan seçimlerin en önemlisidir. 13 yıldaki kazanımları nihayete bağlayacak, anayasayı değiştirecek seçim, bu seçimdir" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, 7 Haziran'daki genel seçimin, bugüne kadar yapılan seçimlerin en önemlisi olduğunu belirterek, "13 yıldaki kazanımları nihayete bağlayacak, anayasayı değiştirecek seçim, bu seçimdir" ifadelerini kullandı.

Babuşcu, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki AK Parti İstanbul 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, görev yaptığı sürece millete hizmet için çalıştığını söyledi.

Her zaman üzerine düşen görevi yaptığını, gerisini Allah'a havale ettiğini belirten Babuşcu, "İstanbul'un kenar mahallelerinden gelen birisi olarak, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu gibi büyük dava adamlarıyla birlikte  çalışacağımı hayal bile edemezdim ancak Allah bunu bana nasip etti. AK Parti gibi güzel bir çatı altında onlarla ve sizlerle buluştuk" diye konuştu.

Babuşcu, her vedanın bir başlangıç olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Ben de bugün il başkanlığını, Temurci kardeşime devrederken, ilk günkü gibi heyecan duyuyorum. Bir davası olanların mesaisi bitmez. Türkiye'nin durumunu biliyoruz. 2015 seçimi ülkemiz ve umutlarımız bu ülkeye bağlayanlar için ne anlama geldiğini biliyoruz. Bu seçimler, yapılan seçimlerin en önemlisidir. 13 yıldaki kazanımları nihayete bağlayacak, anayasayı değiştirecek seçim, bu seçimdir. Bu seçim, Gezi kalkışması, 17-25 Aralık darbe girişimleri gibi bu millete operasyon yapanların son çırpınışlarını da bitirecektir."

AK Parti'nin değişik tuzaklarla mücadele ettiğini dile getiren Babuşcu, "Çeşitli vesayet girişimleri, paralel çete emellerine ulaşamadı. Ulaşsaydı milletin değersiz olduğu, milli iradenin ayaklar altına alındığı bir dönem olacaktı. Paralel yapıyla mücadele siyasi değil milli bir mücadeledir. Gün, gecesini gündüzüne katarak çalışan genel başkanımızın yanında durma günüdür. Türkiye'yi eski karanlığına çekmek isteyenlere bu millet geçit vermeyecektir. Onlara geçit vermeyeceğiz" diye konuştu.  

Babuşcu, bu süreçte tek bir saniyeyi bile boşa geçirmemeleri gerektiğini aktararak, "Bir dava uğruna bu yola çıktık. AK Parti, milleti merkeze alan bir ruhun sahibidir. Bu ruhta, milletle kurulmuş gönül bağı, iyilik, merhamet, kardeşlik, edep, adap. tevazu vardır. Bunda, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, İstanbul vardır. Biz bu günlere bu ruhla geldik. Bu ruhla bu ülkeye çağ atlattık, milletimize hizmetler ettik. İnşallah bu seçimde de bu ruhla başaracağız" ifadelerini kullandı.

Babuşcu, konuşmasının sonunda görev yaptığı sürede birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.

AA



Bu haber 715 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,877 µs