En Sıcak Konular

Tarhan'a CHP'lilerden büyük şok!

6 Şubat 2015 19:06 tsi
Emine Ülker Tarhan Mersin'in Tarsus ilçesinde bir grup CHP'li tarafından da protesto edildi.

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin startını memleketi Mersin'in Tarsus İlçesi'nden verdi. Anne ve babasını elini öpüp helallik alan Tarhan, bir grup CHP'li tarafından da protesto edildi.

Tarsus İlçesi'nin Öğretmenler Mahallesi'ndeki baba evine gelen Emine Ülker Tarhan, annesi Zuhal ile babası Ali Işık'ın elini öpüp helallik aldı. Bir süredir görmediği anne ve babasına sarılıp hasret gideren Tarhan, daha sonra evin önündeki seçim otobüsünden partililere seslenerek şunları söyledi:

"GÜNEBAKAN TOHUMLARINI SERPECEĞİZ"

"Bugün Tarsus'tan hayırlı bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu topraklardan yıllar önce Ankara'ya annem ve babam dualarla uğurlamışlardı. Memleketin dört bir tarafını tozlu yollarını gezmiştim. Bugün tekrar bütün ülkeyi, Anadolu'yu dolaşmak için baba ocağına geldim ve onlardan sadece helallik değil ama, Cumhuriyetin bir önceki sağ ve temiz kuşağına bir söz vermek için geldim. Cumhuriyeti teslim etmeyeceğiz bunun sözünü vermek için geldim. Bize 'Seçime katılamazsınız' diyenleri mahcup ettik. Seçime de katılacağız. Bugünden itibaren Anadolu'nun, Trakya'nın, her tarafa serpeceğimiz o günebakan tohumlarının çiçeklerini Haziran'da toplayacağız. Siyaset sıkıştı. İktidar öyle olağanüstü şeyler yapıyor ki, ülkenin bölünmesinden söz ediliyor. Sınırlarımızda savaş tehlikesi var."

'O PARTİDE ATATÜRK'ÜN RUHU KALMAMIŞTI'

Zaman zaman mikrofonun azizliğine uğrayınca konuşmasına mikrofonsuz devam eden Tarhan, CHP'den ayrılma nedenini de şu sözlerle açıkladı:

"Bana 'Neden o partiden ayrıldınız?' diye soruyorlar. O partide Atatürk'ün ruhu kalmamıştı, sadece adı kalmıştı. O ruh tam burada. Çankaya'dan sökülüp Beştepe'ye takılan o Cumhurbaşkanlığı forsu ait olduğu yere yerleştirilecek. Bunu biz yerleştireceğiz."

CHP'Lİ GENÇLERDEN PROTESTO

Konuşmasının ardından Mersin Caddesi üzerinde bulunan ilçe binasının açılışı için partililer ile birlikte yürüyen Tarhan, zaman zaman vatandaşlarla tokalaşıp el sıkıştı. Bu sırada Tarhan, 10 kişilik CHP'li grup tarafından protesto edildi. 'Cinsiyetimizi değiştiririz, partimizi değiştirmeyiz' yazılı pankart açarak 'İnadına CHP, inadına sol' sloganı atan genç eylemciler, kendilerinden yaklaşık 400 metre uzakta bulunan Tarhan'ı protesto etti. Eylemci gençler, sivil polisler tarafından uzaklaştırıldı.

Haber7

Bu haber 627 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,610 µs